Windows 10 1903 hemen geçilmeli mi?

Arkadaşlar bende de 1809 var ileride illa format mı atmamız gerekiyor. Atmasak kendi update ile 1903 sürümüne yükselmez mi?
Mayıs ayında 1903 güncellemesi geldiğinde, 1809 üzerinden windows update yaparak mı sistemi güncelleyeceğiz yoksa ISO kalıbı olarak mı indirmemiz gerekecek.
Windows Update üzerinden gelecek güncelleme. Şu an kuran arkadaşlar, insider ile gelen 1903 sürümünü kullanıyorlar. Ama ben temiz kurulum yapmayı düşünüyorum 1903 gelince.

Sıfır kurulum olarak 1903 kullanıyorum gayet memnunum. Özellikle koyu mod çok güzel. Performans olarak bir problem yaşamadım.

Yorumları okuyorum da, vay be diyorum ! Meğerse Türkiyem deki Gençler, Genç Nüfus ne kadar da bilgili becerili ne kadar çok bilen varmış bu işi Aslında bu kadar istikrarlı insanlarla Windows a kafa tutup karşı rakip firma açabiliriz diye düşünmüyor değilim.

Arkadaslar stabil degil, CPU kullanimlari 100'leri buluyor, bazi oyunlarda alt tab yaptiktan sonra CPU'lardan bir tanesinin kullanimi %90-100 arasi surekli calisiyor. Oyunun icindeyseniz henuz gecmemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…