Partidario Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 161 Yer Samsun 26 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar Nisan'da yeni sürüm gelecekti ve beyaz tema olacaktı, durum nedir? Yeni sürüm geldi mi ? Geldi ise ENG olarak nasıl indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2019
Arkadaşlar Nisan'da yeni sürüm gelecekti ve beyaz tema olacaktı, durum nedir? Yeni sürüm geldi mi ? Geldi ise ENG olarak nasıl indirebilirim?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 26 Nisan 2019 #2 Partidario dedi: Arkadaşlar Nisan'da yeni sürüm gelecekti ve beyaz tema olacaktı, durum nedir? Yeni sürüm geldi mi ? Geldi ise ENG olarak nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Çoktan geldi şuradan indirebilirsiniz; Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
Partidario dedi: Arkadaşlar Nisan'da yeni sürüm gelecekti ve beyaz tema olacaktı, durum nedir? Yeni sürüm geldi mi ? Geldi ise ENG olarak nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Çoktan geldi şuradan indirebilirsiniz; Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
Partidario Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 161 Yer Samsun 26 Nisan 2019 #3 zahidbolat dedi: Çoktan geldi şuradan indirebilirsiniz; Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde mayıs gibi yazıyor hocam ? Bu indireceğim link 1903 mü ?
zahidbolat dedi: Çoktan geldi şuradan indirebilirsiniz; Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinde mayıs gibi yazıyor hocam ? Bu indireceğim link 1903 mü ?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 26 Nisan 2019 #4 Partidario dedi: İnternet üzerinde mayıs gibi yazıyor hocam ? Bu indireceğim link 1903 mü ? Genişletmek için tıkla... Evet 1903 Türkçe versiyondur. İnsider sürümdü ama güncellendi indirebilirsiniz.
Partidario dedi: İnternet üzerinde mayıs gibi yazıyor hocam ? Bu indireceğim link 1903 mü ? Genişletmek için tıkla... Evet 1903 Türkçe versiyondur. İnsider sürümdü ama güncellendi indirebilirsiniz.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.703 Makaleler 3 Çözümler 16 26 Nisan 2019 #5 Microsoft ISO download ile birlikte indirilebiliyor mu artık?
Partidario Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 161 Yer Samsun 26 Nisan 2019 #6 AKINCILAR dedi: Microsoft ISO download ile birlikte indirilebiliyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Ben windows’un kendi sitesinden indiriyorum yukarıda verilen linkler bozuk hocam.
AKINCILAR dedi: Microsoft ISO download ile birlikte indirilebiliyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Ben windows’un kendi sitesinden indiriyorum yukarıda verilen linkler bozuk hocam.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #7 Media Creation Tool aracı ile ne zaman indirebileceğiz ?