Windows 10 - 1903 nasıl?

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2.813
Geçmemi önerir misiniz yoksa beklemeli miyim?
İlk kurduğumda ön yargılı yaklaşmıştım çünkü başka bir yakınım da kurmuş ve şu sözcükleri kullanmıştı: Görüntü güncelleştirmesi var, biraz uzun sürüyor gece yaptırtıp yatarsın. Açıkçası yükledim ve sonraki güncellemeleri de yükledim ve bilgisayar şaşırtıcı derecede hızlandı, sonrasında da bakım yaptım genel olarak ve daha önce çok nadiren aldığım bir performans artışı aldım. Bence beklemeden geçmelisin. Gözüme çarpan bir hatası da yok.

Bende bilgisayarın kapanış süreleri çok kısaldı, kapat tuşuna basar basmaz monitörü kapatmaya fırsat olmadan kapanıyor.
Bende de tüm programlarda hız artışı oldu. Eskiden 5GB verdiğim sanal makineye 6-6.5GB vermeye başladım. Oyunlarda da az da olsa performans artışı oldu ve pek ölçmedim ama ısınma daha da azalmış gibi duruyor. Açılış süresinde de Lenovo Z500'de yaklaşık 12 saniyeyi hesapladım giriş ekranına gelene kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı