Windows 10 1903 ".Net Framework 4.7 yüklü değil" sorunu

Makaleler
1
Dün bana gelen Insider güncellemesini bugün kurdum fakat kurduktan sonra .NET Framework gereken programların hiçbiri çalışmıyor. Örneğin Visual Studio 2019'u açmaya çalıştığımda bu hata geliyor:

390174

4.7 sürümü zaten kurulu hatası veriyor yeniden kurmaya çalıştığımda. Güncellemeyi kaldırdım fakat aynı şey oluyor. Lütfen yardım edin.
NOT: Insider seçeneğini hızlı ayarında unutmuşum. Siz siz olun böyle bir hataya düşmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bana gelen Insider güncellemesini bugün kurdum fakat kurduktan sonra .NET Framework gereken programların hiçbiri çalışmıyor. Örneğin Visual Studio 2019'u açmaya çalıştığımda bu hata geliyor:

Eki Görüntüle 390174

4.7 sürümü zaten kurulu hatası veriyor yeniden kurmaya çalıştığımda. Güncellemeyi kaldırdım fakat aynı şey oluyor. Lütfen yardım edin.
NOT: Insider seçeneğini hızlı ayarında unutmuşum. Siz siz olun böyle bir hataya düşmeyin.
Hocam windows özellikleri aç veya kapat'ta .NET Framework 4.8 aktif.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı