R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Sorum yukarıda. Bu sürümle çalışan bir uygulama var dedi bir arkadaşım fakat her yerde aradım, öyle bir sürüm bulamadım. Hiç duymamıştım da. Var mı?
Sorum yukarıda. Bu sürümle çalışan bir uygulama var dedi bir arkadaşım fakat her yerde aradım, öyle bir sürüm bulamadım. Hiç duymamıştım da. Var mı?
destanyazan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 454 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #2 Öyle bir sürüm yok galiba Google'da arattım ama yok.
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #3 destanyazan dedi: Öyle bir sürüm yok galiba Google'da arattım ama yok. Genişletmek için tıkla... evet bende bulamadım.
destanyazan dedi: Öyle bir sürüm yok galiba Google'da arattım ama yok. Genişletmek için tıkla... evet bende bulamadım.
destanyazan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 454 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 ryuz4ki dedi: Evet bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız yalan veya şaka yapmış olabilir.
ryuz4ki dedi: Evet bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız yalan veya şaka yapmış olabilir.