Windows 10 1909 güncellemesi ile ne değişti?

Dün Windows Update'e 1909 güncellemesi geldi, ben de güncellemeyi yaptım ama pek bir şey değişmiş gibi gözükmüyor. Neler değişti? Benim gördüğüm sadece winver'de 1903 yerine 1909 gözüküyor olması.

Kalite güncelleştirmeleri ve iyileştirmeler kodlanıyor bazıları öyle görünmez, hissedersin. Bir dosya veya klasöre girildiğinde mesela sıkıntı çıkıyorsa onu falan düzeltmiş olabilirler. Sürücülerle alakalı olabilir v.s

Konuyu yazdıktan sonra oyuna girdim ve ben de nerdeyse 10 FPS artış gördüm güzel olmuş.

Eminsiniz değil mi çünkü öyle ise tekrardan Windows 10'a geçmeyi düşünebilirim (1903 ile sistemimde gözle görülür bir yavaşlık olunca Windows 8.1'e geçtim).

Eminsiniz değil mi çünkü öyle ise tekrardan Windows 10'a geçmeyi düşünebilirim (1903 ile sistemimde gözle görülür bir yavaşlık olunca Windows 8.1'e geçtim)
Eminim. Paladins max ayarlarda 50 civarı fps alırken yer yer min. 55lere düşüyor oda fightlarda. Genel olarak 60+larda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…