Windows 10 1909, i7 4790 Performansını Attırır mı?

emrah0755

Megapat
Daha fazla  
Önümüzdeki hafta Windows Update ile dağıtıma başlanır.
Recep abi işlemcim i7 4790. İşletim sistemim de Windows 10 1903 son surumde guncelde. Yeni guncelleme geldiğinde işlemcimde hızında yukselme olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1909 genel olarak daha yüksek performans sunuyor lakin sendeki işlemciye özel bir artış olmayacak.

Performans artışından en çok yararlanacak işlemciler bunlar:

O zaman bu güncellemeden sonra bahsedilen işlemciler ile (Güç seçeneği - Dengeli) olduğunda daha kararlı olacak oyunlarda... Çünkü ani düşüşler yaşanıyordu işlemciden yana bu güncelleme ile çözmüşler gibi duruyor.

Şimdi bu update belli işlemcilere yönelik geldiyse, millet genel anlamda gereksiz bir heyecan yaşamış sayılır. Tıpki A ürünün kendi eksikliklerini kendi yamalarıyla giderme çalışması gibi bir şey oluyor o zaman. Bu da Windowsun, biz genel kullanıcılarına yönelik bir iyileştirmesi olarak görmemiz yanlış olur.

abiler bir şey soracağım benimde işlemcim i7 4790(4.nesil), benim bilgisayarım windows 7 windows 10 yapabilirmiyim yapsam sorun olurmu yapmaya korkuyorum yardım edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…