Windows 10 1909 için Güncelleme Çıktı

231981

Kilopat
Makaleler
1
Gördüğüm an paylaşmak istedim. Kurup kullanan var mı acaba?

Şuan sistemi kurup kullananlar var. Bazı haberler Microsoft'tan önce düşüyor internet ortamına. Komik olan nedir?

Microsoft yayınlamadan harici bir site ile insanların bilgisayarlarına kurmasına yol açmak, belki içinde virüs gibi yazılımlar bulundurulan bir sistem olup olmadığını siz nereden biliyorsunuz ? Kendi bilgisayarınıza kurmadan insanların yükleyip, yüklemediklerini merak ediyorsunuz ? Ayrıca konuyu bir indirme bağlantısı ile değil de mesaj olarak da haberi sunabilirsiniz. Sizce benim söylediklerim mantıksız ise ben susuyorum. Sizi kabahatli buluyorum bu konuda ve komik olan resmi sürümün ilk Microsoft tarafından yayınlanmayıp başka bir yerden edinmiş olmaktı.

Kullanan var dedim anlamadınız mı? Farklı bir forumda paylaşılmıştı bende aldım linki buraya verdim şuan kaç kişi kurdu bunu bir sorun yaşamadıklarını hatta 1903 sürümünden bile daha hızlı olduğunu söylediler. Ben linki verdim ama indirip kurun illa demiyorum ki. Beni kabahatli buıluyormuş çokta tın yani

Merhabalar ya Windows10 1909 son sürüm ne zaman cıkacak haperiniz var mı? Windows sayfasındaki Media 1903 var gün ve tarih ne bana yazar mısınız ne olur? @Recep Baltaş abi Eylül ayında cıkacak dedi Eylül ayı bitti Ekim'e geldik ne olur son sürüm ne zaman ISO su olacak bana yazın ne olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında bir haber var mı acaba ?

Sistemsel güç sorunlarını çözmüşlerdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…