Çözüldü Windows 10 1909 ISO dosyasını nereden indirilebilir?

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 5.865
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Google'da arattığımda Microsoft'un kendi sitesi çıkmadı karşıma. Son sürüme güncellenmiş ISO dosyasını nereden indirebilirim? Rufus yardımıyla belleğime kaydedeceğim, ilerde sıkıntı çıkarsa takıp yeniden kurulum gerçekleştirebilmek için 8 GB'lık bellek yeterli olacak mıdır?

Çözüm
Bu konudan ISO dosyasına ulaşabilirsiniz. 8 GB bellek yeterlidir.

Windows 10'u İndirin ben yine de buradan indirdim .iso dosyasını, Rufus ile de kuruluma hazır hale getirdim.
Anladım hocam. Recep Baltaş'ın paylaştığı mega.nz link durmadan kota aşımı uyarısı veriyor, biraz uğraştıracak gibi. En iyisi Microsoft üzerinden indirmek dediğiniz gibi.

Aynen bana kalırsa da öyle. Peki bu .iso dosya hangi 1909 yapı numarasıyla iniyor acaba? Şu an en güncel 18363.476 sanırım.
Onu ben de bilmiyorum, konuyu açma nedenim buydu. Ancak sisteme 1909 kurulduktan sonra, güncelleştirmeler Windows üzerinden denetlendiğimde yine en güncel builda sahip olabileceğimizi düşünüyorum. Sonuçta 1809 zamanında da 1903 zamanında da, kısacası her zaman sıfırlamalar yaptım, güncellemeler sonrası elbette build da değişiyordur.

Onu ben de bilmiyorum, konuyu açma nedenim buydu. Ancak sisteme 1909 kurulduktan sonra, güncelleştirmeler Windows üzerinden denetlendiğimde yine en güncel builda sahip olabileceğimizi düşünüyorum. Sonuçta 1809 zamanında da 1903 zamanında da, kısacası her zaman sıfırlamalar yaptım, güncellemeler sonrası elbette build da değişiyordur.

Evet öyle oluyor ancak bilhassa bu tarz önemli güncelleştirmeleri hep temiz kurulumla yapma taraftarıyım. Neyse indirsin bakalım 1909 sürümünü ardından güncelleştirmeleri yaparım temiz kurulum sonrası.

Evet öyle oluyor ancak bilhassa bu tarz önemli güncelleştirmeleri hep temiz kurulumla yapma taraftarıyım. Neyse indirsin bakalım 1909 sürümünü ardından güncelleştirmeleri yaparım temiz kurulum sonrası.
Ben birkaç ayda bir bilgisayarıma temiz kurulum yaparım, 100Mbps internet hızına ulaşabildiğim için indirmeler sıkıntı olmuyor. Ben de bu tür güncellemelerde her zaman temiz kurulum yapıyorum, içim rahat etmiyor.

Silinen üye 94679, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı