Windows 10 1909 Kernel Mavi Ekran Sorunu

Sapphire

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 1909 sürüm kullanmaktayım. Yeni temiz kurulum yaptım CS:GO'yu yeni kurdum. BIOS güncellemesini formattan önce yaptım fakat minidump dosyalarını paylaşacağım bilgisayar kernel hatası veriyor. Yardımlarınızı rica ederim.

Minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverları Asus'un Armoury Crate kuruyor. Driver konusundan ekran kartı driver'ini Nvidia'nın sitesinden indirip kurdum eski driver kurulu değildi temiz kurulum yaptım. Anlamadığım kısmını bunu sadece CS:GO'da yapıyor. 1-1,5 saat PUBG oynadım en ufak bir hata vermedi bile 😟

Sadece onlar değil diğer söylenenleri de yapın.

Söylenenleri yaptığımı düşünüyorum RAM frekansları 2.133 default ayarda
Bios Güncel
Steam Güncel
GPU yazılımı güncel,üzerinde OC yok.
iCUE,RyzenMaster,NZXT Cam Kaldırıldı.
Belki faydası olurmu bilmiyorum ancak CS:GO'da mavi ekrana düşmenden önce bir veya birkaç kez oyun kendiliğinden kapanıyor masaüstüne dönüyor, alta düşmüyor tamamen kapatıyor kendini.

Bunlar haricinde kaçırdığım bir yer yoktu sanırım.

Söylenenleri yaptığımı düşünüyorum
Sadece kaldırılacaklarda atladığın yerler var. Asus ve diğer USB ile ilgili dediklerim. Dediğin gibi de CSGo'da aldığın gözüküyor farklı oyun veya programlarda almıyorsan oyun dosyalarını bir kontrol et.
Tekrar alırsan denildiği gibi yenisini paylaşırsın başta da dediğim gibi 1909 daha yeni OS kaynaklı problemler de olabilir oyun dosyasıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı