Windows 10 1909 sürüm kullanmaktayım. Yeni temiz kurulum yaptım CS:GO'yu yeni kurdum. BIOS güncellemesini formattan önce yaptım fakat minidump dosyalarını paylaşacağım bilgisayar kernel hatası veriyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Driverları Asus'un Armoury Crate kuruyor. Driver konusundan ekran kartı driver'ini Nvidia'nın sitesinden indirip kurdum eski driver kurulu değildi temiz kurulum yaptım. Anlamadığım kısmını bunu sadece CS:GO'da yapıyor. 1-1,5 saat PUBG oynadım en ufak bir hata vermedi bile
Söylenenleri yaptığımı düşünüyorum RAM frekansları 2.133 default ayarda
Bios Güncel
Steam Güncel
GPU yazılımı güncel,üzerinde OC yok.
iCUE,RyzenMaster,NZXT Cam Kaldırıldı.
Belki faydası olurmu bilmiyorum ancak CS:GO'da mavi ekrana düşmenden önce bir veya birkaç kez oyun kendiliğinden kapanıyor masaüstüne dönüyor, alta düşmüyor tamamen kapatıyor kendini.
Bunlar haricinde kaçırdığım bir yer yoktu sanırım.
Sadece kaldırılacaklarda atladığın yerler var. Asus ve diğer USB ile ilgili dediklerim. Dediğin gibi de CSGo'da aldığın gözüküyor farklı oyun veya programlarda almıyorsan oyun dosyalarını bir kontrol et.
Tekrar alırsan denildiği gibi yenisini paylaşırsın başta da dediğim gibi 1909 daha yeni OS kaynaklı problemler de olabilir oyun dosyasıyla.
Öncelikle @Murat5038 ve @claus teşekkür ederim sanırım bu durum böyle olmayacak. Windows 10 Sürüm 1903'e geri dönüş sağlayacağım. Konuyu şimdilik kapabiliriz belli ki mevcut sürüm üzerinden bir çözüme ulaşamayacağım.