Windows 10 1909 yüklenmeli mi?

Windows 10 1909 yüklenmeli mi?

• Evet

Oy: 27 79,4%
  • Hayır

Oy: 7 20,6%

• Oy verenlerin toplamı
    34
  • Anket kapandı .

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Güncelleme uzun zamandır var ama sistemim stabil çalıştığı için yapmak istemedim. Sizce yapmalı mıyım? Bazı arkadaşlarda sorunlar olduğunu gördüm.

Kimsede sorun olduğunu görmedim de duymadım da. Kendim de ilk yayınlandığı gün geçtim, hiçbir sorun yaşamadım.

Benim bilgisayarım yükledikten sonra daha da hızlandı. Tam hatırlamıyorum ama Recep Baltaş %25'lik FPS artışı olduğunu söylemişti.

Güncel kalmakta fayda var ama, sorunlar olduğuda çok açık ortada bu noktada tercih sana kalıyor ama sonuçta hepsi zamanla düzeltilecek bence geç.

Benim bilgisayarım yükledikten sonra daha da hızlandı. Tam hatırlamıyorum ama Recep Baltaş %25'lik FPS artışı olduğunu söylemişti.
Bir windows güncellemesi ile böyle bir fps kazanımı yaşamak imkansızdır. Recep Baltaş sadece son çıkan İ5ler, güçlü Ryzen işlemciler ve i7‘ler için performans artışı olacağını söyledi. Yani çok çekirdekli işlemcilerde bu güncelleme işe yarıyor.

Yaklaşık 20 gün önce yükledim. Tavsiye ederim. Eski sürüm' e göre daha stabil ve doğru bir çalışma gözlemledim bilgisayarımda. Tabi bir önceki güncellememi windows üzerinden güncelleme olarak almıştım. 1909'u temiz kurulum ile yaptım. Bunun gerçekten faydasını gördüm.

Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30 GHz 3.31 GHz işlemci kullanıyorum.
1909'u en son sürüm olduğu için yükledim. İşlemci, önceki modellerden biri olduğundan, gözle görünür bir fark algılamadım. Detaylı değerlendirme yapabilecek bilgim olmadığı için iddialı konuşmak istemem.

Kardeşim 1903 kullanıyorsan eğer bu güncelleme daha önce çıkan sistemi baştan aşağı değiştiren diğer güncellemeler gibi büyük bir güncelleme değil gözün kapalı kurabilirsin sadece küçük bir paket indirip kuracak eğer 1903'ten eski sürümler kullanıyorsan format atarak temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…