Çözüldü Windows 10 1909'da Defender nasıl tamamen kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

apkalipto

Hectopat
Daha fazla  
Defender'i tamamen kapatmak istiyorum ama 1909 sürümünden önce yaptığım ve çalışan yöntemler çalışmıyor. Regedit üzerinde denedim olmadı gpedit.MSC üzerinden devre dışı seçeneklerini denedim gene olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
Sordum.org'dan Defender Control 1.5'i indirin bi deneyin. Ve bir de Gpedit.msc'den Windows Defender'dan gerçek zamanlı korumayı kapatın.
Bu siteden alıntıdır

Windows 10 Windows Defender Uygulamasını Kapatmak

Ayarlar > Güvenlik ve Güncelleştirme > Windows Defender > Bütün ayarları Kapatın sonra verdiğim dosyalardan Disable olanı çalıştırın, gelen soruya evet ardından tamam deyin. (Bilgisayarı yeniden başlatın)

Windows 10 Disable Defender Dosyaları

Eski haline döndürmek isterseniz Restore dosyasını açın ve aynı işlemleri tekrarlayın.

Arkaplanda hala uygulamaları çalışıyorsa Görev Yöneticisi > Hizmetler > Hizmetleri Aç > Windows Defender olan her şeyi durdurun.

Bu siteden alıntıdır

Windows 10 Windows Defender Uygulamasını Kapatmak

Ayarlar > Güvenlik ve Güncelleştirme > Windows Defender > Bütün ayarları Kapatın sonra verdiğim dosyalardan Disable olanı çalıştırın, gelen soruya evet ardından tamam deyin. (Bilgisayarı yeniden başlatın)

Windows 10 Disable Defender Dosyaları

Eski haline döndürmek isterseniz Restore dosyasını açın ve aynı işlemleri tekrarlayın.

Arkaplanda hala uygulamaları çalışıyorsa Görev Yöneticisi > Hizmetler > Hizmetleri Aç > Windows Defender olan her şeyi durdurun.

İşe yaramadı maalesef. Arka planda hala çalışıyor hizmet ve hizmeti durdur dediğimde erişim engellendi diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı