Windows 10,1909'dan 1903'e geçmek için kaldırılması gerekenler

Güleycan

Centipat
1909 güncellemesinden 1903 güncellemesine geçmek için kaldırmam gereken hangisi?
Kaldırdıktan sonra 1909'a geri dönebilir miyim? 1903'e geçmekte bir sorun yaşar mıyım?

1909 güncelleme kaldırmanız yeterli olur. Adobe flash player güncelleme bende kaldırmak istiyorum malesef windows 10 kurulumla beraber geldiği için kaldırılmıyor. Çözüm varsa lütfen etiketleyin.

1903 sürümüne dönme nedeniniz nedir? Çok bilgim yokta merak ettim.

1909 güncelleme kaldırmanız yeterli olur. Adobe flash player güncelleme bende kaldırmak istiyorum malesef windows 10 kurulumla beraber geldiği için kaldırılmıyor. Çözüm varsa lütfen etiketleyin.
Bunlardan hangisi oluyor acaba ?
1903 sürümüne dönme nedeniniz nedir? Çok bilgim yokta merak ettim.
1909dan hata aldığım için .

Mavi ekran gibi mi yoksa farklı bir sorun mu? Bende geçenlerde mavi ekran aldım ilişkisi varmı diye öğrenmek istedim

Ayarlar uygulamasına gir. Güncelleme ve güvenlik gir. Kurtarmayı seç. Windows 10 önceki sürümüne geri git ve başlayın dedikten sonra önceki sürüme dönebilirsin. Tabi windows.old klasörünü silmediysen.

Önceki sürümüm 1709. Bunu yaparsam 1709 a mı döner?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…