Windows 10 2 tane Microsoft Edge normal mi?

Yer
Pendik, İstanbul
2 tane Microsoft Edge olması normal mi? Eski Edge arama motorunda çıkmıyor.
Adsız.png

Normal değil yeni Microsoft Edge kurulunca pasif kalması lazım ama yine de yeni sürümü varsayılan yaparak devam edebilirsiniz, bu bir Microsoft hatası.

Eski Edge kaldırılacak diye bir makale okumuştum yakında gider sanırım.

Güncel temiz kurulum ISO'sunda eski Edge bulunmuyor. Sorun teşkil etmez. Ben böyle güncellemeler geldikçe temiz kurulum yapmayı tercih ediyorum. Önceden çok dertliydi temiz kurulumlar. Günümüzde beş dakika sürmüyor Windows kurulumu.

Güncel temiz kurulum ISO'sunda eski Edge bulunmuyor. Sorun teşkil etmez. Ben böyle güncellemeler geldikçe temiz kurulum yapmayı tercih ediyorum. Önceden çok dertliydi temiz kurulumlar. Günümüzde beş dakika sürmüyor Windows kurulumu.
Güncel sürümü dün Microsoft'un sitesinden indirip dün formatladım. PC'yi açınca Edge yüklü geldi ve eski Edge'de görünüyordu. Nasıl silebilirim bunu?

Güncel sürümü dün Microsoft'un sitesinden indirip dün formatladım. PC'yi açınca Edge yüklü geldi ve eski Edge'de görünüyordu. Nasıl silebilirim bunu?
Revo uninstaller kullanarak kaldırabiliyorsunuz.
Windows store uygulamalarını kaldırmanız için bir seçenek var içerisinde herşeyi kaldırabiliyorsunuz microsoft store ile gelen. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı