Değerli Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #1 Geçen gün Windows'u güncellemek istedim ama nafile. Resimdeki hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebiliriz ?
Geçen gün Windows'u güncellemek istedim ama nafile. Resimdeki hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebiliriz ?
Çözüm Hamza Ensar Sağlam 21 Ağustos 2020 Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Değerli dedi: Bir de bu hata yüklenirken %20'den sonra hemen %100 oluyor ve öyle çıkıyor. İnternetten indirdim ama yüklemedi. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer.
Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Değerli dedi: Bir de bu hata yüklenirken %20'den sonra hemen %100 oluyor ve öyle çıkıyor. İnternetten indirdim ama yüklemedi. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer.
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.219 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #2 İnternet bağlantı hatasıymış bu kod internetini kontrol ya da kendi sitesinden indirip kur. Artı 0 Eksi
KS KS Değerli Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #3 Bir de bu hata yüklenirken %20'den sonra hemen %100 oluyor ve öyle çıkıyor. İnternetten indirdim ama yüklemedi. Artı 0 Eksi
Bir de bu hata yüklenirken %20'den sonra hemen %100 oluyor ve öyle çıkıyor. İnternetten indirdim ama yüklemedi.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #4 Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Değerli dedi: Bir de bu hata yüklenirken %20'den sonra hemen %100 oluyor ve öyle çıkıyor. İnternetten indirdim ama yüklemedi. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer. Artı 1 Eksi Çözüm
Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Değerli dedi: Bir de bu hata yüklenirken %20'den sonra hemen %100 oluyor ve öyle çıkıyor. İnternetten indirdim ama yüklemedi. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer.
ZArchiver Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 21 Ağustos 2020 #5 Aynı sorun bende de mevcut Steam bile siyah ekran hatalı yani Store vs girmiyor internet ile alakalı ama nasıl çözeceğim bilemiyorum. (ayrı konu açmam gerekiyorsa özür dilerim). Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de mevcut Steam bile siyah ekran hatalı yani Store vs girmiyor internet ile alakalı ama nasıl çözeceğim bilemiyorum. (ayrı konu açmam gerekiyorsa özür dilerim).
KS KS Değerli Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #6 Şimdi denedim ama güncelsiniz dedi. Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer. Genişletmek için tıkla... Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler, muhtemelen temiz kurulum yapmak işi çözecek gibi. Artı 0 Eksi
Şimdi denedim ama güncelsiniz dedi. Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer. Genişletmek için tıkla... Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler, muhtemelen temiz kurulum yapmak işi çözecek gibi.
Shield33 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 320 21 Ağustos 2020 #7 Sistem dosyalarinda sıkıntı varsa cmdye " sfc /scannow " yazmanin bi faydasi olmaz mi acaba bi deneyin olmazsa. Artı 0 Eksi
Sistem dosyalarinda sıkıntı varsa cmdye " sfc /scannow " yazmanin bi faydasi olmaz mi acaba bi deneyin olmazsa.
KS KS Değerli Hectopat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #8 Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Bir şey bulamadı. Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım, tavsiye için teşekkürler. Sorun çözüldü galiba, konu kilit olabilir. Son düzenleme: 21 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Bir şey bulamadı. Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinden creators Update yükleyerek güncelleyiniz biraz zaman alır. Sistem dosyalarında bir sıkıntı olabilir. Sorun çözülmezse temiz kurulum işi çözer. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım, tavsiye için teşekkürler. Sorun çözüldü galiba, konu kilit olabilir.