Çözüldü Windows 10 2004 Buluttan Sıfırlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onur1030

Hectopat
Recep abi merhabalar anlatmış olduğunuz adımları uygulayarak sürüm 2004'ü başarılı bir şekilde kurdum. Gözüme çarpan bir şey var o da yeni gelen özelliklerden olan buluttan sıfırlama seçeneği için baktım yok. Bu bir sorun mu yoksa daha sonra mı aktif edilecek. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    79 KB · Görüntüleme: 108
Recep abi merhabalar anlatmış olduğunuz adımları uygulayarak sürüm 2004'ü başarılı bir şekilde kurdum. Gözüme çarpan bir şey var o da yeni gelen özelliklerden olan buluttan sıfırlama seçeneği için baktım yok. Bu bir sorun mu yoksa daha sonra mı aktif edilecek. Teşekkürler.
Benden tavsiye, ben bu 2004 sürümüyle çok sorun yaşadım ve benim gibi yaşayanlarda var ve konu açmışlar. Sen sen ol önce iyice memnun kalmadan eski sürümü silme yoksa benim gibi format atmak zorunda kalırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı