C Cavid997 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 186 24 Nisan 2020 #11 Recep Ş. dedi: Bekliyorum çıktıgı zaman temiz formatla geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Lanet gelsin. Ben 1 ay once gectim. Oyunlarda takilmalar turlu optimizasyon sorunlari var. Tam guncelleme gelse de bende gecsem.
Recep Ş. dedi: Bekliyorum çıktıgı zaman temiz formatla geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Lanet gelsin. Ben 1 ay once gectim. Oyunlarda takilmalar turlu optimizasyon sorunlari var. Tam guncelleme gelse de bende gecsem.
Ümit Şahin87 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 695 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım 2 Mayıs 2020 #12 5.Ay Mayıs geldi hâlâ 2004 gelmedi bana? Son düzenleme: 2 Mayıs 2020
RockCharT Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 555 Çözümler 3 2 Mayıs 2020 #13 28 Mayıs'da genel kullanıma sunulacak diyorlar. Tam net bir bilgi yok ben çıktığından beridir kullanıyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
28 Mayıs'da genel kullanıma sunulacak diyorlar. Tam net bir bilgi yok ben çıktığından beridir kullanıyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Ümit Şahin87 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 695 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım 2 Mayıs 2020 #14 RockCharT dedi: 28 Mayıs'da genel kullanıma sunulacak diyorlar. Tam net bir bilgi yok ben çıktığından beridir kullanıyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
RockCharT dedi: 28 Mayıs'da genel kullanıma sunulacak diyorlar. Tam net bir bilgi yok ben çıktığından beridir kullanıyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.