Windows 10 2004 güncellemesi yapılmalı mı?

Bilgisayarım: HT101B.
Bilgisayarım nedense bazı güncelleştirmelede yavaşlıyor bir oyun oynayamıyorsunuz.
İşlemci: Intel atom.
Sizce bu güncelleştirme yapılmalı mı? Yavaşlar mı?

Ryzen 7 3700x kullanıyorum Windows Güncelleme ekranında 2004 versiyonu için senin cihazın pek de uygun değil biraz daha bekle biz sana haber vereceğiz yazmakta.

Windows Update ile güncellense ne gibi bir sorun yaşar? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum çünkü ben 2004 güncellemesini Windows Update ile yükledim.
İlla bir sorun yaşanacak değil ama Windows Update ile yüklenince çeşitli sorunlar oluşabiliyor (En son güncellemede kullanıcıların masaüstü silinmesi, siyah ekran döngüsü, anlık takılmalar vb.) bu sorun sadece Windows işletim sistemi için değil, Android ve Linux dağıtımları için de aynı şekilde olabiliyor. OTA üzerinden en sorunsuz Update yapan firma Apple.
Kendim Windows 10 LTSC kullanıyorum 1809 sürümü, yeni bir Long Term sürümü çıkana kadar güncellemeyi daha doğrusu temiz kurulum yapmayı düşünmüyorum.

Ryzen 7 3700x kullanıyorum Windows Güncelleme ekranında 2004 versiyonu için senin cihazın pek de uygun değil biraz daha bekle biz sana haber vereceğiz yazmakta.
Tmm sağol.Ama şuan gerçekten bilgisayarım çok kötü.Oyun açıyorum başta hızlı sonra bıktıracak kadar yavaş bişe yapamıyorsun zevki olmuyor.Çözücü olursa sevinirim
Yani güncelleme silmem yada temiz kurulum mu lazım

Windows Update ile güncellense ne gibi bir sorun yaşar? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum çünkü ben 2004 güncellemesini Windows Update ile yükledim.
Ben de Windows 10 Upgrade Asistant ile güncelledim ve sorun yaşamadım fakat masaüstü kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarda çeşitli donanım sürücüleri yükseltme sonrası sıkıntı yaratabiliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…