Windows 10 2004 güncellemesini kaldırma

koXahar

Decapat
Merhaba arkadaşlar 27.11.2020'de bu güncellemeyi yaptım. Bilgisayarda farklı farklı sorunlar oluştu. Güncelleştirmeyi kaldırmak, eski sürüme dönmek istiyorum fakat Windows 10'un eski sürümüne dönün seçeneği aktif görünmemekte. Açıklama olarak 10 günden daha önce güncelleştirildiği için artık geçerli değil diyor fakat ben 27.11.2020 tarihinde güncellemiştim. Yani 2 gün oldu. Bu güncelleştirmeyi nasıl kaldıracağım? Güncelleme geçmişini görüntüle sayfasında isimlere sağ tıklayınca herhangi bir şey olmuyor.
10 gün sorun görseli:

Güncellemenin 27.11.2020'de yapıldığına dair görsel:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ISO dosyasını kurman lazım

Nasıl sorunlar oluştu?
20H2 çıktı, 2004'te sorun yaşayan az kişi var. Yerinde olsam temiz kurulumla 20H2'ye geçerdim sistemim el veriyorsa.
20H2'den bahsediyorum. Bu kasa i5 7400t 16gb ram 82f2 ana kartlı. HDD var sadece. Pc açılışı yavaşladı. Disk %100 kullanıma çıkıyor arada. Güncelleştirmeyi nasıl geri alacağımı biliyor musunuz?

20H2'den bahsediyorum. Bu kasa i5 7400T 16 GB RAM 82F2 ana kartlı. HDD var sadece. PC açılışı yavaşladı. Disk %100 kullanıma çıkıyor arada. Güncelleştirmeyi nasıl geri alacağımı biliyor musunuz?

Mahlesef böyle bir şey yok. Defrag yapmanızı tavsiye ederim sanırım diskiniz parçalanmış Speed up your PC: O&O Defrag 24 bununla bir defrag yapın.
20H2'den bahsediyorum. Bu kasa i5 7400T 16 GB RAM 82F2 ana kartlı. HDD var sadece. PC açılışı yavaşladı. Disk %100 kullanıma çıkıyor arada. Güncelleştirmeyi nasıl geri alacağımı biliyor musunuz?

Sorununuz düzelmezse HD tuneup ile disk sağlığınızı kontrol edin.
HD Tune website

Defrag yaptınız mı peki büyük ihtimalle güncellemeden sonra diskiniz parçalanmış bu yüzden yavaş çalışıyor bir defrag yapmanız sorunu çözebilir.
Defrag yapmanın ne gibi artıları veya varsa ne gibi eksileri vardır? Ona göre yapayım.

Defrag yapmanın ne gibi artıları veya varsa ne gibi eksileri vardır? Ona göre yapayım.

NTFS dosya sistemi uzun süreli veya büyük dosyalar indirdiğiniz zaman hard diskiniz parçalanır güncellemelerden sonrada bu görülür, NTFS dosya sisteminin uzun kullanımda veya büyük dosyalar bilgisayara kurulduğunda hard diskinizin bölümünde parçalanmalar olur, bu yüzden disk birleştirme yazılımları var, bu parçalanmalar hard diskinizde yavaşlamalar yaratır örneğin bilgisayarınız yavaş açılır çoğu uygulamalar yavaş açılır gibi kötü yanları var, bu yüzden düzenli disk birleştirme yazılımlarının kullanılması gerekiyor, disk birleştirme yaparsanız bu sorunlar ortadan kalkacaktır. dilerseniz böyle bir alternatifde var UltraDefrag

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…