Windows 10 2004 güncellerken %100'de kalma sorunu

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum. Windows 10 2004'e geçiş yapmak istiyorum. İlk yapışımda %57'de kaldı ve internetim gitti. Geldiğinde %100 oldu ve öyle kaldı. İkinci denememde %46'da internet gitti aynı şekilde. Bugün tekrar denedim ve %91'de internetim gitti ve şu an %100'de kaldı şuan. Nasıl düzeltebilirim arkadaşlar? Saatlerdir bekliyorum, internet gidiyor %100'e çıkıp kalıyor. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

1602842647576.png

Yedeklerini alıp format atman daha sağlıklı olabilir.
Atmayı çok isterdim hocam, 1 seneden daha kısa süre oldu atalı. Fakat köydeyim ve tüm oyunlarım 200-250GB ve 3.5 download, 0.7 upload alıyorum. Eve gitmeden biraz zor format işim.

Böyle bir durumda ben olsam güncelleme dahil bir şey yapmazdım. Zaten çok bir performans alamayacaksın. Yine de yapmak istersen güncellemeyi iptal et. Tam olarak nerede olduğunu bilmemem ile birlikle indirilmiş güncelleme dosyalarını temizle ve tekrar dene.

Böyle bir durumda ben olsam güncelleme dahil bir şey yapmazdım. Zaten çok bir performans alamayacaksın. Yine de yapmak istersen güncellemeyi iptal et. Tam olarak nerede olduğunu bilmemem ile birlikle indirilmiş güncelleme dosyalarını temizle ve tekrar dene.
Temizledim ve eve gidene kadar yapmayacağım. Sinirden modeme bir şeyler olacak yoksa. Normalde gitmiyor sadece güncellenirken. Yardımınız için teşekkürler yinede. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı