Windows 10 2004 Kurulumu sonrası oyunda takılma sorunu

oğuz1912ksk

Femtopat
Herkese iyi forumlar. Geçen akşam güncelleme geldi ve bilgisayarım güncellemeyi aldı (2004), sonrasında ise KnightOnline oyununda takılmalar başladı, bu takılmalar hem ses olarak hem görüntü olarak saniyelik olarak devamlı devam etti. Temiz kurulum yapıp tekrardan Windows'u kurdum USB ile fakat sorunum oyunu 1 saat oynadıktan sonra tekrarlanmaya devam etti.

CPU, ekran kartı, RAM ve harddisk testleri yaptım normal gözüküyor anlayabildiğim kadarıyla emin değilim tabii. Oyundan çıkınca donmalar masaüstünde devam ediyor bir süre ve geçiyor. Oyuna tekrar giriyorum bir sorun yok ama bir süre sonra aynı hatayı alıyorum. Şimdilik testlerim ve tecrübelerim bunlar.

Şu an USB'ye tekrardan Technopat sayesinde 1909 sürümünü yükledim ve kurup test etmeyi deneyeceğim. Düşünceleriniz ve yorumlarınızı merakla bekliyorum, iyi forumlar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win 10 2004 sürümünü temiz kurulum ile yükledim. Yüklemez olaydım bende de nadir olsa da kasmalar oluyor ve bu duruma ister istemez kafayı takıyorum. 1909 sürümünün linkini bana atar mısın

Donma yaşadığın zaman Görev yöneticisini kontrol eder misin? Defender bazen indirilen dosyalar, çalışan uygulamalar vb. taramaya alırken, döngüye girebiliyor. Bu döngüden dolayı HDD ve CPU kullanımı artıyor. Ya da bazı uygulamalar bellek sızıntısı yaşayabiliyor. Bellek sızıntısında aynı şekilde döngü yaşanıyor ve döngüye giren işlemi kapatana kadar çözülmüyor.

Ayrıca sistem özelliklerinizi belirtin.
Bağlantıda önerdiğim ince ayarları ve bakım yöntemlerini uygulayın.

Ben donma vs. sorunları yaşamıyorum.
Sadece yeni sürümü yani 2004 geçince pubg ve cod Warzone da FPS drop yemeye başladım. mesela cod Warzone da 105 FPS alırken birden 60-40 kadar düşüşünü gördüm.
Sıcaklık değerlerim ise normal . işlemci oyunlarda 60-70 derece , ekran Kart ise 60-65 derecede .
Sistemim :
Ryzen 5 2600
Palit GTX 1660 6gb dual
8+8 16gb ddr4 3000mhz Cl 16 .

Nvidia Windows 2004 sürümü için bir sürücü test ediyor. Bir ara erken erişim olarak sürücüyü forumu üzerinden dağıttı. Belki o sürücü ile sorunlarınız düzelebilir.

Forum üyelerimizden biri sürücüyü yabancı kaynaklardan bulup yüklemiş. Ama istikrarlı çalışmadığını belirtmiş. Denemek istersen bağlantıda gelecek olan sürücü var.

Win 10 2004 sürümünü temiz kurulum ile yükledim. Yüklemez olaydım bende de nadir olsa da kasmalar oluyor ve bu duruma ister istemez kafayı takıyorum. 1909 sürümünün linkini bana atar mısın
arkadaşın söylediği siteden indirdim ve kurdum bende. 1 saattir oyunu oynuyorum fakat henüz bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Gelişmeler sonucu tekrardan bilgilendireceğim.

Kontrolleri sağladım olduğu zaman, fazla bir yüklenme söz konusu değildi açıkcası. Diğer verdiğiniz bilgileri sorunumun tekrarlaması halinde kontrol edip uygulayacağım teşekkür ederim.

Sistemim
Ryzan 5 1600x
1050Tİ Ekran kartı
8 gb tek slot ram
Şuan 1909 sürümünü indirip kurdum bir problem halinde belirteceğim direkt. Asıl isteğim en güncel sürümde problem yaşamamaktı ama ne yazık ki eski sürümü kurmak durumunda kaldım.
Bilgilendirme ;

1909 sürümüne geçtikten sonra tüm sorunlarım ortadan kalkmıştır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…