Merhaba. Neredeyse 1 ay önce Windows 10 2004 sürümünü kurdular bilgisayara. Ve özellikle oyunlarda micro sluttering sorunlari yaşadiktan sonra deneme yanilma ile bu konunun ucu Windows'a kadar geldi. Bununla ilgili 6 MB'lik bir Update dosyasi indirip kurdum 3 saniyeye. Sorunumu 100/70 halletmesine ragmen. Hala CS GO vesaire oyunlarda cok nadirde olsa takilma ve FPS sorunlari ((şöyleki Online dust 2 maç yaptığım zaman en dusuk ayarlar 1024*768'te 250 FPS'i zorla aliyor. Ustelik 300'e sabitliyorum. Bazen de 600 sabitliyorum ve normal olarak 599 aliyor. İsin komik tarafida bu degerlerin R5 3600 ve RTX 2060'ta olmasi)) yaşiyorum. Nisan'da stabil 2004'un normal Windows Update'den gelecegini soylediler. Bende onceden yuklu olduguna gore erken erisim le kurmuslar herhalde. Peki guncelleme ile bana da gelecek mi bu daha stabil surum. Cunki canimi sıkıyor 10 bin para sayiyoruz. Ama problemden baska birsey yasamiyoruz. Bu sorunu benden baska yasayanlar ve bir cozumu olanlar beni aydinlatabilir mi lutfen. Cunki artik biktim yemin ederim.
Ya sen saka yapiyorsun kardesim ya da ben olayi anlamamisim. Daha bu ay Update'den dagitilacak surumden bahsediyorum hani. Bende var cunki ISO'yla kurulmus olmali.
Test hali olup olmadigini nereden bakabilirim? Hakkin da sekmesinden Experience pack yaziyor. Herhalde beta? Ve tam surumun guncellemesi bana da gelecek mi?
Test hali olup olmadigini nereden bakabilirim? Hakkin da sekmesinden Experience pack yaziyor. Herhalde beta? Ve tam surumun guncellemesi bana da gelecek mi?
Hocam şuan ufak tefek güncellemeler dışında son build bu diye biliyorum. Benimde tam olarak bilgim yok 2004 buildleri ile ilgili. Tam sürüm güncellemesi gelir elbette. Ama 1909 sürümünü kullananlardaki gibi tam olarak gelmez, sizin sürümde eksik olan şeyleri güncelleme ile verirler diye düşünüyorum. Yanlış biliyorsam aydınlatsın diğer arkadaşlar. Sevgiler...
Hocam şuan ufak tefek güncellemeler dışında son build bu diye biliyorum. Benimde tam olarak bilgim yok 2004 buildleri ile ilgili. Tam sürüm güncellemesi gelir elbette. Ama 1909 sürümünü kullananlardaki gibi tam olarak gelmez, sizin sürümde eksik olan şeyleri güncelleme ile verirler diye düşünüyorum. Yanlış biliyorsam aydınlatsın diğer arkadaşlar. Sevgiler...
Hocam anlıyorum sizi. Dert etmeyin düzelir elbet donanımsal bir sorun değil en azından. Yazılımsal sorun elbet düzelir. Bu ay sonu en geç Mayıs ayı yeni sürüm tam haliyle geliyor deniyor. Umarım dermanınızı bulursunuz o sürümde.
Hocam anlıyorum sizi. dert etmeyin düzelir elbet donanımsal bir sorun değil en azından. Yazılımsal sorun elbet düzelir. Bu ay sonu en geç mayıs ayı yeni sürüm tam haliyle geliyor deniyor. Umarım dermanınızı bulursunuz o sürümde.