Windows 10 2004 performans artırır mı?

Böyle bir şey yok. Sisteminize virüs girmiştir. Benim diskimden en ufak bir alan bile gitmedi güncelleyince. Hatta eski dosyaları silince alan bile kazandım. Kaspersky ile sisteminizi tarayın sisteminizde virüs var.

Tarattım ve virüslerin hepsini sildim ama alanım hala ortada yok ve baktığında çok kişide de bu problem var.

Tarattım ve virüslerin hepsini sildim ama alanım hala ortada yok ve baktığında çok kişide de bu problem var.
O zaman format atın, sorununuz çözülür. Bu tarz güncellemelerin format ile yüklenmesi daha sağlıklı. Format atarsanız sorununuz kökten çözülür.

Beyler benim sorunumu söyleseniz yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi?
Çok ciddi derecede sıkıntı gözükmüyor bu sürümde. Bence yükleyin. Sorun yaşarsanız eski sürüme dönebilirsiniz.

O zaman format atın, sorununuz çözülür. Bu tarz güncellemelerin format ile yüklenmesi daha sağlıklı. Format atarsanız sorununuz kökten çözülür.

Belleğim 1 tb idi şimdi ise 920 gb ben 2004 ü yükler yüklemez pc virüs kaptı da bellek mi azaldı ? Hatta 80 ss atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…