N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 1 Temmuz 2020 #11 Performans olarak çok bir kayıp yemedim ben ama açılış biraz geç oluyor. Onu bende farkettim psikolojik öyle geliyordur dedim çok üstünde durmadım.
Performans olarak çok bir kayıp yemedim ben ama açılış biraz geç oluyor. Onu bende farkettim psikolojik öyle geliyordur dedim çok üstünde durmadım.
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #12 shumull dedi: Evet, eski ancak Windows'un gereksiz servisleri ve uygulamaları yokmuş. Bu da haliyle performans sağlıyormuş. Genişletmek için tıkla... Peki nereden indirebilirim ve indirmek için format atmam gerekiyor mu?
shumull dedi: Evet, eski ancak Windows'un gereksiz servisleri ve uygulamaları yokmuş. Bu da haliyle performans sağlıyormuş. Genişletmek için tıkla... Peki nereden indirebilirim ve indirmek için format atmam gerekiyor mu?
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #13 AktifCan dedi: Yükselterek mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi denetle diyerek Laufeyson dedi: Sisteminizi belirtirseniz anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... RX 570. R3 2300X. B450MS2H. 8 GB RAM
AktifCan dedi: Yükselterek mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi denetle diyerek Laufeyson dedi: Sisteminizi belirtirseniz anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... RX 570. R3 2300X. B450MS2H. 8 GB RAM
M Meteren1710 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 6 1 Temmuz 2020 #14 Ltsb eski sürüm. Yeni sürümün adı ltsc.
shumull Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 22 1 Temmuz 2020 #15 Meteren1710 dedi: Ltsb eski sürüm. Yeni sürümün adı ltsc. Genişletmek için tıkla... LTSC'de performans düşüşü olmuş okuduğuma göre.
Meteren1710 dedi: Ltsb eski sürüm. Yeni sürümün adı ltsc. Genişletmek için tıkla... LTSC'de performans düşüşü olmuş okuduğuma göre.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #16 WayneR dedi: Güncellemeyi denetle diyerek Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaparak geçin. Yükseltme yapınca performans gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.
WayneR dedi: Güncellemeyi denetle diyerek Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaparak geçin. Yükseltme yapınca performans gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.