Windows 10 2004 Sonrası takılmalar

erkamacar

Kilopat
Daha fazla  
MSI GP62M-7REX-1618XTR model laptobum var ve bugün Technopat YouTube kanalında 2004 kurulum rehberi videosunu gördüm. Güncellemek için gerekli hazırlıkları yaptım. Videoda söylendiği gibi kişisel verilen kalmasında bir sorun olmayacağını düşünerek direkt yükseltme yaptım. Kurulum sonrası sanki boşta RAM’i çok fazla tüketiyor. 8 GB RAM’in 4 GB’ını boşta tuketiyor ve masaüstünde sağ tık yenile yaparken ya da “bilgisayarimi” açarken biraz bekliyor gibi durumlar söz konusu. Videoda bahsedilen eski sürüme dönme işlemini yaparsam işletim sistemini daha da bozar miyim yoksa yapmalı miyim? Ya da eski sürüme dönmeden benim yapabileceğim bir işlem var mı?
İşletim sistemi Windows 10 Pro Orijinal.
Not: ISO dosyasını Rufus ile GPT/FAT32 olarak yazıp kurulum yaptım.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski versiyona dönme zaten bir sorun yaşarsan diye var. Dönüp değerleri tekrar kontrol et.
Hocam normalde bu tür eski versiyona dönme olaylarının çok sağlıklı olmadığını, sistem dosyalarının iyice bozulacağı filan söylenir. O yüzden sordum. Garantiye almak açısından soruyorum ben yükseltme sonrası Ayarlar, Sistem, Depolama bölümünden videoda bahsedilen disk temizleme işlemini yaptım. Bu sistemi etkiler mi yasa benim kişisel verilerimi?

Hocam normalde bu tür eski versiyona dönme olaylarının çok sağlıklı olmadığını, sistem dosyalarının iyice bozulacağı falan söylenir. O yüzden sordum. Garantiye almak açısından soruyorum ben yükseltme sonrası ayarlar, sistem, depolama bölümünden videoda bahsedilen disk temizleme işlemini yaptım. Bu sistemi etkiler mi yasa benim kişisel verileri mi?

Verileri etkilemez, sadece önceki Windows sürümünden kalan verileri siler.

Ben geçtim FPS düşüşü yaşadım 70 FPS aşağıya düşmüyordum 60'a kadar geriledi. 1909 versiyona düşürdüm bu sefer oyun hiç açılmadı ve format yolu gözüktü format attım 1TB oyun verisini tekrar indiriyorum.

Ben direkt 2004 sıfır kurulum yaptım.
FPS'de düşüklük yaşamadım ancak şarkı atlamalarını klavye üzerinden yapıyordum, ara sıra yapmamaya başladı.

Ben geçtim FPS düşüşü yaşadım 70 FPS aşağıya düşmüyordum 60'a kadar geriledi. 1909 versiyona düşürdüm bu sefer oyun hiç açılmadı ve format yolu gözüktü format attım 1TB oyun verisini tekrar indiriyorum.
Hocam hiç eski sürüme dönme yapmayayım mı o zaman? Temiz kurulum şansım yok şuan. Ekteki resimde sadece Chrome bu konunun sekmesi açık başka hiçbir açık program yada sekme yok, durum bu.
@Recep Baltaş
Lütfen bir akıl verin ona göre idare etmeye çalışayım. @Recep Baltaş
Temiz kurulum yapın beyler. Kaymak gibi sürüm bence.
16 GB RAM'in 1.9 GB'ı kullanılıyor sadece bende.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-03-04 112707.png
    Ek Açıklama 2020-03-04 112707.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 99
  • Ek Açıklama 2020-03-04 112943.png
    Ek Açıklama 2020-03-04 112943.png
    17 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı