Windows 10 2004 sürüm güncellemesini yapmalı mıyım?

Jacksavoretti

Centipat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
257
Merhaba, bugün fark ettim ki Windows 10 2004 sürüm güncellemesi gelmiş 2 adet. Yapmalı mıyım emin olamadım çünkü bu forumda yapanların performans kaybı ve sorunlar yaşadığını gördüm. Güncellemelerin ekran görüntüsünü buraya atacağım. Sizce yapmalı mıyım? Yapanlar fikir verebilir mi?

1599754658014.png
 

Dosya Ekleri

  • 1599754621968.png
    1599754621968.png
    7 KB · Görüntüleme: 47
2004 sürümünü kullanıyorum, gayet stabil ve sorunsuz. Performans sorununun 2004 ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı her 2004 sürüm kullananın sorun yaşaması gerekirdi.

Peki bir şey sormak istiyorum, ben şimdi yükle diyerek yüklesem sanırım başkalarının dediğine göre temiz kurulum olmuyor. Bu bir sorun teşkil eder mi?
 
Windows büyük güncellemeleri biraz beni korkutuyor. Yalan yok bazen fena bocalayabiliyorlar:) Biraz kullanıcı yorumlarını görmek isteyebilirim tabii benden habersiz kendini güncellemezse:)

@208247 moderatör olmuşsun. Tebrik ederim kolay gelsin, allah sabır versin her şeyden önce:) Eğer önceden olduysan ve ben yeni farkediyorsam da affet:) Bu sıralar baya yoğunum da;)
 
Bence Windows'u her zaman güncel tutun. Performans kaybı yapıcağını düşünmüyorum. CCleaner uygulamasını kurun. Gereksiz dosyalar yani %temp%, temp, prefetch gibi dosyaların içindekileri silin. Biraz performans artışı olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı