Windows 10 2004 sürüm güncellemesini yapmalı mıyım?

Jacksavoretti

Centipat
Merhaba, bugün fark ettim ki Windows 10 2004 sürüm güncellemesi gelmiş 2 adet. Yapmalı mıyım emin olamadım çünkü bu forumda yapanların performans kaybı ve sorunlar yaşadığını gördüm. Güncellemelerin ekran görüntüsünü buraya atacağım. Sizce yapmalı mıyım? Yapanlar fikir verebilir mi?

Dosya Ekleri

• 1599754621968.png
    7 KB · Görüntüleme: 47
2004 sürümünü kullanıyorum, gayet stabil ve sorunsuz. Performans sorununun 2004 ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı her 2004 sürüm kullananın sorun yaşaması gerekirdi.

2004 sürümünü kullanıyorum, gayet stabil ve sorunsuz. Performans sorununun 2004 ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı her 2004 sürüm kullananın sorun yaşaması gerekirdi.

Peki bir şey sormak istiyorum, ben şimdi yükle diyerek yüklesem sanırım başkalarının dediğine göre temiz kurulum olmuyor. Bu bir sorun teşkil eder mi?

Peki bir şey sormak istiyorum, ben şimdi yükle diyerek yüklesem sanırım başkalarının dediğine göre temiz kurulum olmuyor. Bu bir sorun teşkil eder mi?
Her daim temiz kurulum yapmanızı öneririm. En azından ben öyle yapıyorum.

Windows büyük güncellemeleri biraz beni korkutuyor. Yalan yok bazen fena bocalayabiliyorlar Biraz kullanıcı yorumlarını görmek isteyebilirim tabii benden habersiz kendini güncellemezse

@208247 moderatör olmuşsun. Tebrik ederim kolay gelsin, allah sabır versin her şeyden önce Eğer önceden olduysan ve ben yeni farkediyorsam da affet Bu sıralar baya yoğunum da

Ben 2004 sürümüne geçince performans kaybı yaşadım. Sizin de geçmenizi önermem. Yine de karar senin.

Bence Windows'u her zaman güncel tutun. Performans kaybı yapıcağını düşünmüyorum. CCleaner uygulamasını kurun. Gereksiz dosyalar yani %temp%, temp, prefetch gibi dosyaların içindekileri silin. Biraz performans artışı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…