Merhaba, bugün fark ettim ki Windows 10 2004 sürüm güncellemesi gelmiş 2 adet. Yapmalı mıyım emin olamadım çünkü bu forumda yapanların performans kaybı ve sorunlar yaşadığını gördüm. Güncellemelerin ekran görüntüsünü buraya atacağım. Sizce yapmalı mıyım? Yapanlar fikir verebilir mi?
2004 sürümünü kullanıyorum, gayet stabil ve sorunsuz. Performans sorununun 2004 ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı her 2004 sürüm kullananın sorun yaşaması gerekirdi.
2004 sürümünü kullanıyorum, gayet stabil ve sorunsuz. Performans sorununun 2004 ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı her 2004 sürüm kullananın sorun yaşaması gerekirdi.
Windows büyük güncellemeleri biraz beni korkutuyor. Yalan yok bazen fena bocalayabiliyorlar Biraz kullanıcı yorumlarını görmek isteyebilirim tabii benden habersiz kendini güncellemezse
@208247 moderatör olmuşsun. Tebrik ederim kolay gelsin, allah sabır versin her şeyden önce Eğer önceden olduysan ve ben yeni farkediyorsam da affet Bu sıralar baya yoğunum da
Bence Windows'u her zaman güncel tutun. Performans kaybı yapıcağını düşünmüyorum. CCleaner uygulamasını kurun. Gereksiz dosyalar yani %temp%, temp, prefetch gibi dosyaların içindekileri silin. Biraz performans artışı olacaktır.