Windows 10 2004 sürümü 4.93 GB

turko4444

Centipat
Arkadaşlar bu sürüm 4 GB'dan fazla olduğu için UEFI olarak hazırlayacağım. Fat 32 belleğe kopyalanamaz. Rufus ile bunu nasıl yapabilirim?

Önemli değil. Rufus programıyla kolayca yazdırabilirsiniz. Dosyaları NTFS formatında yazıp, ikincil bir UEFI kısmı oluşturuyor. Bu şekilde sorunsuz bir şekilde işlemi gerçekleştirirsiniz. Rufus'u açıp, ISO kalıbının yolunu gösterin. Ardından, UEFI için uygun olanı seçin. Rufus geriye kalan işlemleri kendisi yapacaktır.

@LeBlanc bu şekilde problem yaşadığını yazmış.

@LeBlanc bu şekilde problem yaşadığını yazmış.
Ben bu şekilde problem yaşamıyorum. Benim de ISO dosyamın boyutu 4'ten büyük. NTFS ve UEFI olmak üzere iki tane bölüm oluşturuyor. Şu anda da bu şekilde kurduğum işletim sistemini kullanıyorum. Denemekten zarar gelmez, herkes problem yaşayacak diye bir şey yok. Elbette flash belleğinizin 8 ya da daha fazla depolama alanına sahip olduğundan emin olmalısınız.

Edit: Yanlış anlaşılma olmasın. Bahsettiğim şey, boyutu 4GB'tan daha büyük Windows ISO dosyasını UEFI olarak yazdırmayla ilgili.

Not: Flash belleğinizi manuel olarak biçimlendirmenize gerek yok, hiç karıştırmayın. Rufus halleder.

Arkadaşlar şunun şurasında resmi sürüm için birkaç gün kaldı. Kesinlikle beklemenizi tavsiye ediyorum. Insiderdan alınmış wim dosyasını retaile entegre edilerek oluşturulan iso dosyalarını tercih etmemenizi öneriyorum. Ya insider kullanmalı yada resmi sürüm beklenmeli.

Teşekkür ederim Windows iso dosyası da şu an indi
Ne gibi bir sakıncası olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…