Windows 10 2004 sürümü ile ilgili sorun yaşadınız mı?

WounDD

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
DARDANEL- ELEKTRİK TEKNİKERİ
Merhabalar, Windows 10 2004 sürümünü yüklemek istiyorum ancak deneyimlerinize başvurmak istedim. Yaşadığınız bir sorun var mıdır?

Evet yaşadım:

Microsoft tam yayınlamadan geçmenin anlamı yok. Bir bildikleri var ki yayınlamıyorlar. Tam hazır olunca Windows update ile yükseltme geliyor.

Microsoft tam yayınlamadan geçmenin anlamı yok. Bir bildikleri var ki yayınlamıyorlar. Tam hazır olunca Windows update ile yükseltme geliyor.
Sorunsuz geçenler var ve RTM olarak imzalanmış bir sürüm. Ama gel gör ki klasik AMD, sürücüler uyumsuz muhtemelen.

Öncelikle teşekkür ederim yazdıklarınız için. Ben flash belleğime Rufus aracılığı ile yükleyip eufi olarak kurdum. Sorun yaşamadım bunu belirtmek isterim gerek kurulum anında gerek kurulum bittikten sonra bir sorun yaratmadı. Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum bu şekilde henüz bir program uyumsuzluk hatası veya başka bir hata vermedi. Oyun performansım artmadı düşüşte olmadı sabit şekilde devam etti. Gelen güncellemeler gayet yerinde olmuş. RAM kullanımı arttırıyor dediler ben hem 1909 sürümünde hem de 2004 sürümünde boşta yüksüz halde aynı RAM kullanımı gördüm bazen anlık yükselmeler oldu ancak tüm güncellemeler ve yüklemeler bittikten sonra sistem normale döndü. Dediğim gibi sorun yaşamadım umarım bu şekilde sorunsuz devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…