Windows 10 2004 sürümü ne zaman gelecek?

Boşuna indirmeyin atlamayın hemen çok sıkıntılı bir sürüm. Bekleyin biraz daha.
Her sistemde düzgün çalışacak diye bir şey yok. Sizin sisteminizde 1903, 1909 ve 2004 sürümleri çok yavaş çalışıyordu ve çok kasıyordu. O yüzden hatta Windows 7 ürün anahtarı önerisi konusu bile açmıştınız. Bence sorun sisteminize özgü.
Ama bir güncellemeye de direk atlanmamalı. 2004 sürümü Windows Update'den gelmediyse o zaman MCT veya Upgrade Assistant ile yükseltmenizi tavsiye etmem. Önce Windows Update'den gelmesini beklemeniz en iyisi olacaktır.
Ben 19 Şubat'tan beri kullanıyorum fakat ben baya büyük bir riske girip stabil sürüm 1909'dan 2004 önizleme sürümüne geçip bir de üstüne 1909 sürümünün dosyalarını da silmiştim. Ben sıkıntı yaşamadım. Güncellemeler ile 19041.264 yani stabil sürüme geçtim. Fakat size böyle bir şey yapmanızı tavsiye etmem.
Siz zaten direk Windows 10 ile sorun yaşıyorsunuz galiba. Siz en iyisi 8.1 veya 7 kullanın. Çok daha iyi olacaktır. Çünkü sizin sisteminiz Windows 10 ile çalışmak istemiyor gibi görünüyor.

Hiçbir sıkıntısı yok. Saat gibi tıkır tıkır.
Her sistemde sorunsuz çalışmıyor maalesef. Bu sadece 2004 için değil, neredeyse bütün Windows sürümleri için geçerli. İlk çıktığında illaki bazı sistemlerde sorunlar çıkacaktır. Sonradan gelen güncellemeler ile bu sorunlar çözülecektir. Bu yüzden en iyisi Windows Update üzerinden güncellemeyi alana kadar beklemektir. Adamlar boşuna mı güncellemeyi bazı sistemlere geç veriyor zannediyorsunuz?

Eski sistemler icin bisey diyemem güncel sistemde hiçbi sıkıntısı yok şu an için, zaten nisan dediler Haziran'da çıktı sürüm pek sorun olacağını zannetmiyorum 2 ay ertelendi neredeyse.

Son düzenleme:

Aynen öyle benim sistem de çok sorunlu çalışıyor 2004 sürümü. Bende temiz kurulum ile 1909 sürümüne geçiş yaptım daha rahat çalışıyor.

Update olarak değil de belki temiz kurulumu yapılırsa daha iyi olabilir.
Az önce baktığımda microsoft'un iso indirme sayfasında yeni mayıs 2020 güncellemesi olarak bilinen 2004 sürümü indirilmeye sunulmuş durumda.

Aynen öyle benim sistem de çok sorunlu çalışıyor 2004 sürümü. Bende temiz kurulum ile 1909 sürümüne geçiş yaptım daha rahat çalışıyor.
İnşallah 1909 da sorunlu çalışmaz. Çünkü senin sisteminde 1903 ve üstü her sürümü denediğini ve her seferinde 2-3 gün sonra kasmalar yaşamaya başladığını yazmıştın. O yüzden 1909'dan da çok ümitli olma bence. Windows 7 veya 8.1 kur gitsin.

Şu an sorun yok 1909'ile. Windows 7 kullandım dayanamadım geri Windows 10 kurdum şu an en ufak bir sorun yok.

Neyse, hadi bakalım göreceğiz.

Şu konuma bir bakar mısın rica etsem.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…