Windows 10 2004 sürümü ne zaman gelecek?

Şu an Windows Update denetle yaptığımda güncelsiniz diyor ama 2004 güncellemesi göremedim ben.

tekrar selam, windows update'e de çıktı sürüm fakat cihazım hazır değilmiş 2004'e. yani olacak iş değil, bilgisayarım da yeni hani. microsoft çok gözümden düştü.
acaba bir bug filen olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    221,7 KB · Görüntüleme: 77
Windows 10 2004 sürümü Windows Uptade üzerinden indirmeye sunuldu ve eski püskü sistemime kurmaya başladım. Böyle eski bir sisteme sahip olanlar varsa, sorun çıktığında buradan bildiririm en azından fikir sahibi olurlar.

Son düzenleme:
Sistemim yeni uptade üzerinden geldiği için geçmeyi düşünüyorum sence gecmelimiyim.

Sistemim yeni uptade üzerinden geldiği için geçmeyi düşünüyorum sence gecmelimiyim.
Gözle görülür bir fark yok. Evet oyunlarda eskisine göre aynı akıcılığı alamıyorum ama bu bence oyunun kendi güncellemesi ile alakalı (CSGO). Benim bilgisayarımın donanımında bir problem çıkmadıysa, başka bilgisayarda çıkacağını hiç sanmıyorum.

Cevabı baya geç vermişim iş güçten. Sanırım artık sen de geçmişsindir.

Geçtik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…