U unlovedman Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #11 windows 10 1511 kullanıyorum stabil bence 1511 EN İYİSİ SADE Son düzenleme: 27 Ekim 2020
C Cavid997 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 186 1 Kasım 2020 #12 Seul Force dedi: Uygulamalarda, oyunlarda veya Windows'un kendisinde FPS düşmesi, donma, kasma, çökme, gereksiz disk kullanımı, gereksiz GPU kullanımı, gereksiz CPU kullanımı gibi olaylar gerçekleşebiliyor ama sistemden sisteme değişiklik olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bu oluyor ozellikle microstuttering. Ama ben 1909'a geri donmeme ragmen sorun devam etti. Yani buna neyin sebep oldgu bilinmiyor şu an.
Seul Force dedi: Uygulamalarda, oyunlarda veya Windows'un kendisinde FPS düşmesi, donma, kasma, çökme, gereksiz disk kullanımı, gereksiz GPU kullanımı, gereksiz CPU kullanımı gibi olaylar gerçekleşebiliyor ama sistemden sisteme değişiklik olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bu oluyor ozellikle microstuttering. Ama ben 1909'a geri donmeme ragmen sorun devam etti. Yani buna neyin sebep oldgu bilinmiyor şu an.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #13 Cavid997 dedi: Evet bu oluyor ozellikle microstuttering. Ama ben 1909'a geri donmeme ragmen sorun devam etti. Yani buna neyin sebep oldgu bilinmiyor şu an. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi?
Cavid997 dedi: Evet bu oluyor ozellikle microstuttering. Ama ben 1909'a geri donmeme ragmen sorun devam etti. Yani buna neyin sebep oldgu bilinmiyor şu an. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi?