Merhaba Windows 10 2004 adlı sürüme temiz kurulum yaparak geçtim. Bir gün sonra sistem kendi kendine mavi ekran verdi geri yükleme yaptım ama bazı oyunlarda FPS düşüklüğü ve takılma oluyor. Arkada Google açık şarkı dinliyor isem oyun takılıyor 1-2 saniye sonra bir daha oluyor. Sizce en mantıklı olan şey nedir? Ben Windows 1909 temiz kurulum yaparak dönmek istiyorum size de sorayım dedim. Bir de 2 gün aralıkla bir daha format atacağım bu kadar format atmak sisteme ne tür zarar verir veya vermez mi?
Ben dün daha da büyük sorunlar yaşadım aslında. 1 gün içerisinde 10’dan 8’e geçtim, 8’den 10’un son sürümüne tekrar temiz kurulum yapmak zorunda kaldım. Sizin yapacağınız işlemde bir sorun olmaz.
Bende oyunlarda micro takilmalar oluyor. NVIDIA ile mi ilgili veya Windows mu? Ve ya ikisi de. Sinirden bilgisayari acmiyorum. En iyisi hangi surum problem yaratmiyorsa o surume gecmen bence ya da bir guncelleme bekleme.
2 Aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum Windows 10 2004 sürümünü siz hatalı şeyler yapıyorsunuz, bence oyun açısından çok fazla denemedim ama, Windows 10'un eski sürümleriyle bir fark göremedim FPS olarak gayet stabil hiçte mavi ekran almadım.