Merhaba, bilgisayarım son zamanlarda çok fazla donup kilitlenmeye başladı. Özellikle bugün bilgisayarım 3-4 kez donup kilitlendi. İki kere oyun oynarken, birkaç kez de masaüstünde. Daha kötüsü PC'yi en son donmasından sonra kapattım ve açtığımda açılmadan kendini kapatıp yeniden başlatmaya başladı. Bunu birkaç kez tekrarladı. Fişi falan çektim ve birkaç kez denememden sonra neyse ki açıldı. Sizce sorun ne olabilir?
Not: Bir gün önce Windows 10 sürüm 2004 güncellemesi yaptım.
Bu 2004 güncellemesinden sonra bayağı sorun oluşmadımı bir başka formuda da aynı soru soruldu.
Bir de görev yöneticisinden performansın ssini ata mısın.
İşte bu yüzden gelen "özellik" güncellemeleri direkt olarak yüklemeyin. Windows güncellemeleri mağlesef ki stabil değildir. Kaç kez teknoloji haber sitelerinde sorun yaptıkları ve veri kaybına neden oldukları ile ilgili haberler yapıldı. Şahsen ben özellik güncelleştirmelerini 1 yıl erteliyorum fakat siz o kadar yapmak zorunda değilsiniz. 2-3 hafta civarında ertelerseniz yeterli olur. Dünyadaki hiçbir iş yeri, sistem yöneticisi gelen özellik güncelleştirmesini anında yüklemez, yoksa bu gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
Bu 2004 güncellemesinden sonra bayağı sorun oluşmadımı bir başka formuda da aynı soru soruldu.
Bir de görev yöneticisinden performansın ssini ata mısın.
Güncellemeyle alakalı bence temiz bir format at bak USB'siz atmak için şunları uygula.
Ultraiso
Easybcd bunları indir sonra burada anlatıyor:
.
Ultraiso geçmiyor o oluşturduğun bölüme dosyaları atmak için
Güncellemeyle alakalı bence temiz bir format at bak USB'siz atmak için şunları uygula.
Ultraiso
Easybcd bunları indir sonra burada anlatıyor:
.
Ultraiso geçmiyor o oluşturduğun bölüme dosyaları atmak için
Az kaldı. Ben bilgilendiririm sizi.
Microsoft sunucularıda yavaş güncelleme dağıtıldığı için. @180570 2004 sürümünü temiz kurdum.
Bendeki problemler düzeldi.
Az kaldı. Ben bilgilendiririm sizi.
Microsoft sunucularıda yavaş güncelleme dağıtıldığı için. Eki Görüntüle 576591 @180570 2004 sürümünü temiz kurdum.
Bendeki problemler düzeldi.