Windows 10 2004 vs 1909 vs 1809 vs 1607

Hangisi daha iyidir?

• Oy verenlerin toplamı
    76
Bana bir SSD'li sistem hediye edersen yüklerim son sürümü :D
Kendin alsan? :D
Bu sırf yeni diye son sürümü göğe çıkaranlardan artık bıktım. Adam SSD alamıyorum diyor, sırf yeni sürümü dayatmak için SSD'yi öve öve bitiremiyorlar. Tamam SSD iyi güzel ama alamayanlar da var, onlara alternatif üretilmeli. Örnek, 1607 LTSB, 1809 LTSC veya Windows 8.1 gibi.

Bana bir SSD'li sistem hediye edersen yüklerim son sürümü :D.

Sebep?
Kendin alsan? :D.
Bu sırf yeni diye son sürümü göğe çıkaranlardan artık bıktım. Adam SSD alamıyorum diyor, sırf yeni sürümü dayatmak için SSD'yi öve öve bitiremiyorlar. Tamam SSD iyi güzel ama alamayanlar da var, onlara alternatif üretilmeli. Örnek, 1607 LTSB, 1809 LTSC veya Windows 8.1 gibi.

Kardeşim haklısın ama eğer ikinci el alsan bile olur. Evet bazı arkadaşlarımızın yaşı küçük ama ne yapalım. Onlara üzülüyorum ama elimizden gelen bir şey yok maalesef. İyi sosyaller:D.

Herkesin bilgisayarı sizinkiler gibi değil işte. Böyle konular açıldığında illaki biri Windows 10 güncel sürümünü öneriyor da... Sistem kaldırsa kullanırız bizde.
Maalesef yapabileceğim bir şey yok. İnşallah seninde güzel bir bilgisayarın olur kardeşim:D.

Beni mi ima ettiniz anlamadım? Yoksa yukarıda yakınılan durum için mi öyle dediniz?

Hayır size söylemedim. İyi sosyaller:D.

Sebep?

Kardeşim haklısın ama eğer ikinci el alsan bile olur. Evet bazı arkadaşlarımızın yaşı küçük ama ne yapalım. Onlara üzülüyorum ama elimizden gelen bir şey yok maalesef. İyi sosyaller:D.
Mesela ben de uzun süre HDD ile bilgisayar kullanmıştım. 2016 yılında biriktirdiğim parayla Samsung 850 EVO 120GB SSD almıştım. Hala kullanıyorum fakat 3. disk olarak kullanıyorum. Gerçekten de memnunum. Fakat yaşım 12 iken almıştım, şu anda 16 yaşındayım. Maalesef her insan benim gibi olamıyor. Onlar da SSD almayı çok istiyor fakat şöyle 100 TL biriktirmek için bile 1-2 ay uğraşıyorlar. Cidden büyük bir sıkıntı mevcut. İkinci el burada bir alternatif olabilir aslında.

Herkesin bilgisayarı sizinkiler gibi değil işte. Böyle konular açıldığında illaki biri Windows 10 güncel sürümünü öneriyor da... Sistem kaldırsa kullanırız bizde.
Haklısın. Ben 2016 yılında SSD almasaydım ve laptop'umun anakartı yanmamış olsaydı hala %100 disk kullanımı sorunu yaşamamak için 1607 LTSB veya 1809 LTSC kullanıyor olurdum. Hatta Windows 8.1 bile kullanabilirdim. Böyle sırf yeni diye son sürümü ne zaman önermekten vazgeçecekler acaba?

Mesela ben de uzun süre HDD ile bilgisayar kullanmıştım. 2016 yılında biriktirdiğim parayla Samsung 850 Evo 120GB SSD almıştım. Hala kullanıyorum fakat 3. disk olarak kullanıyorum. Gerçekten de memnunum. Fakat yaşım 12 iken almıştım, şu anda 16 yaşındayım. Maalesef her insan benim gibi olamıyor. Onlar da SSD almayı çok istiyor fakat şöyle 100 TL biriktirmek için bile 1-2 ay uğraşıyorlar. Cidden büyük bir sıkıntı mevcut. İkinci el burada bir alternatif olabilir aslında.
Bende ikinci el önerdim zaten. İyi sosyaller:D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı