Windows 10 2004 vs. 1909

m1cos

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
İyi forumlar. Bugün format atıp temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Şu an Sürüm 2004’deyim. Fakat türlü türlü mavi ekran hataları alıyorum. 1909’a dönmek mantıklı mı yoksa Sürüm 2004 ile devam mı etmeliyim?

Mavi ekran hatasının 2004 sürümü ile alakalı olduğuna emin misin? Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum sorunsuz. Temiz kurulum ile geçin sorun olacağını düşünmüyorum.

Sürüm düşüreceksen düşürebilirsin, ancak temiz kurulum yapacaksan yine 2004 Sürümünü temiz yüklemeni öneririm. Bende aynı sorunu yaşadım, temiz kurulumda sürüm düşmek yerine yeni bir ISO yazıp öyle denedim. Ve 1909'dan bi' tık daha iyi hissettirdiğini söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Her zaman en güncel sürüm en iyisidir. Kimse de mavi ekran hatası yok demek ki bu sizin ile alakalı. Bence 2004. çünkü güncel olmak hep en iyisidir. Performans açısından da 2004 sürümü daha iyi. Temiz kurulum yaparak 2004 sürümüne geçersen bir sıkıntı kalmaz.

Mavi ekran hatasının 2004 sürümü ile alakalı olduğuna emin misin? Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum sorunsuz. Temiz kurulum ile geçin sorun olacağını düşünmüyorum.
Tamamdır temiz kurulumu Sürüm 2004 ile yapacağım.

Bazı donanımların sürücülerinin imza sorunu var.
Aslında kategorilendirilmiş bir şekilde böyle donanımlar listelense iyi olur.

Windows imza zorlamasını devre dışı bırakıp bir kez güvenli modda bilgisayarı başlatırsınız genelde mavi ekran hataları bitiyor.

Deneyeceğim hocam. Teşekkürler fakat konu saptaması olmasın diye pek fazla yazamıyorum. İsterseniz minidump dosyalarımı inceleyebilirsiniz: Windows 10 Mavi ekran hatası - Technopat Sosyal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…