Çözüldü Windows 10 2004 Xbox 360 kablosuz alıcı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MiamiliSerseri

Hectopat
Xbox 360 gamepad'imi kablosuz alıcı ile kullanmaktayım. Düne kadar herhangi bir sorun olmadan kullanıyordum, ta ki dün gece Windows 10 2004 güncellemesini yapana kadar. Kablosuz alıcı aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyor ve sürücüyü güncellememe rağmen bilinmeyen aygıt olarak kalıyor. Diğer USB girişlerini de denedim fakat sonuç aynı. Bu sorunu başka yaşayan var mı?

Xbox 360 gamepad'imi kablosuz alıcı ile kullanmaktayım. Düne kadar herhangi bir sorun olmadan kullanıyordum, ta ki dün gece Windows 10 2004 güncellemesini yapana kadar. Kablosuz alıcı aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyor ve sürücüyü güncellememe rağmen bilinmeyen aygıt olarak kalıyor. Diğer USB girişlerini de denedim fakat sonuç aynı. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
Ekran kartım Atimpag.sys hatası veriyordu bu sorunu çözdüm.

Yaklaşık 2 ay geçti ve bende sizin gibi güncelleme yaptım ve sorunlarım tekrar başladı.

Bu saatten sonra 19XX üstü geçmem.

Ekran kartım Atimpag.sys hatası veriyordu bu sorunu çözdüm.

Yaklaşık 2 ay geçti ve bende sizin gibi güncelleme yaptım ve sorunlarım tekrar başladı.

Bu saatten sonra 19XX üstü geçmem.
Güncellemeden sonra internet bağlantım da yer yer kopmaya başladı keşke geçmeseydim...

Sağ tıklayıp cihazı kaldır diyin tekrar takmayı deneyin.
Sorun Windows'la ilgili çok önemliyse 1909'a dönün
Sayısız kere kaldırıp tekrar taktım işe yaramıyor... Son çare 1909'a döneceğim.

Manuel mi güncelleme yaptınız yoksa Windows kendi mi yaptı güncellemeyi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı