Windows 10 2004'e geçilirse format gerekir mi?

Dün bu konuyu araştırıyordum. Eğer 2004'e geçmeniz gerekiyorsa indirip temiz kurulumla geçebilirsiniz. Ancak şöyle bir durum var, Mayıs'ta çıkan güncellemeyi hala tüm bilgisayar otomatik olarak "Windows Update" üzerinden alamamış durumda. Bunun sebepleri ise hala çeşitli bileşenlerin driverları veya birtakım uyumsuzluklar. Microsoft hala bu güncellemeyi otomatik olarak dağıttığında sorun yaşamamak için mümkün olabildiğinde uyumlu hale getiriyor. Bu sebeple yaklaşık 2 aydır benim bilgisayarım da güncellemeyi otomatik olarak almıyor. Şuan kullandığınız sürümde bir problem yoksa ben bekleyin derim.

Performans kaybı konusu evet genelde bunu herkes düşünüyor ancak sanmıyorum, o kadar da etkili değil bence. Yine de içiniz rahat etmesi için format etkili olur tabi. Performansla alakalı Reddit'te bir konu var, çoğu kullanıcı gerek olmadığını söylemiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"You may not see the update because we are slowly throttling up availability, or your device may have a compatibility hold to safeguard your update experience," the Windows Update team said on Twitter yesterday.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…