Windows 10 2015 LTSB İncelemesi

Eyvallah. Bende de HDD var, 5400RPM olması lazım. Okuma yazma hızı biraz düşük olduğundan 8.1'de arada teklediği olsa da genel olarak uyumlu çalışıyor : ) Daha önceki sahibi 2015'te Windows 10'a yükseltmiş, o haliyle de iyi çalışıyordu.

Türkçe ISO bualamadım, sonradan kuruluyor.
Bende direkt orijinal Türkçesi var, sanal makinede denemiştim. Fullprogramlarindir'in arşivlerini karıştırırken bulmuştum : ) Korsancılarda müthiş arşivler var valla, hepsi bir arada olduğundan pratik bir şekilde aradığını bulabiliyor insan : )

Bunun X64'ü var mı?
Ben gayet stabil ve performanslı bir şekilde kullanıyorum hocam. RAM kullanımından şikayetçi arkadaşlar var. Şu anlık kullanım böyle:

Eki Görüntüle 1012555

Windows 7 gibi.

Etkinleştirme nasıl oluyor? Mesela bende Windows 10 Home SL laptop var. Aldığımda yüklüydü Windows. Bu sürümü yükleyince kendi etkinleştirecek mi?

Etkinleştirme nasıl oluyor? Mesela bende Windows 10 Home SL laptop var. Aldığımda yüklüydü Windows. Bu sürümü yükleyince kendi etkinleştirecek mi?
Lisans sistemi çok daha farklı, Windows 10 LTSB/LTSC lisans bulmak zor ve bulursanız da pahalı oluyor genelde.

Lisans sistemi çok daha farklı, Windows 10 LTSB/LTSC lisans bulmak zor ve bulursanız da pahalı oluyor genelde.
O zaman en fazla 270 gün mü lisanslı oluyor? Bir de Office yazılımlarını kullanmak mümkün oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de Office yazılımlarını kullanmak mümkün oluyor mu?
Ben Microsoft Office 2016 kullanmıştım. Lisanssız kullanınca pek te sıkıntı değil, Windows kişiselleştirme ayarını kısıtlıyor ve sağ altta Windows' u Etkinleştir yazısı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…