A ahmexxo Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 60 11 Kasım 2024 #1 Merhaba, forumda ve Google üzerinde bayağı bir konu okuyup video izledim fakat hiçbir çözüm yolu bulamadım. Nasıl kurulum yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
Merhaba, forumda ve Google üzerinde bayağı bir konu okuyup video izledim fakat hiçbir çözüm yolu bulamadım. Nasıl kurulum yapabilirim?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.783 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2024 #2 PowerShell'e yönetici izni verip Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml\"} komutunu yazın. Artı 0 Eksi
PowerShell'e yönetici izni verip Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml\"} komutunu yazın.
KS KS A ahmexxo Centipat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 60 12 Kasım 2024 #3 SerdarT35 dedi: PowerShell'e yönetici izni verip Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml\"} komutunu yazın. Genişletmek için tıkla... birşey olmadı Artı 0 Eksi
SerdarT35 dedi: PowerShell'e yönetici izni verip Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml\"} komutunu yazın. Genişletmek için tıkla... birşey olmadı