HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.862 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Windows 10 2016 LTSB ISO dosyasını veya düşük sistem için işletim sistemi önerir misiniz? 4 GB RAM, Quad Q8200.
Windows 10 2016 LTSB ISO dosyasını veya düşük sistem için işletim sistemi önerir misiniz? 4 GB RAM, Quad Q8200.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.633 Makaleler 15 Çözümler 426 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Nisan 2024 #2 O sistem için en iyisi o zaten. Bobpony'den indirmiştim.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.862 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 Teru dedi: O sistem için en iyisi o zaten. Bobpony'den indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir bir link atar mısınız?
Teru dedi: O sistem için en iyisi o zaten. Bobpony'den indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir bir link atar mısınız?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.633 Makaleler 15 Çözümler 426 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Nisan 2024 #4 HUNTEx dedi: Hocam güvenilir bir link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Downloads - Bob Pony Download from our massive collection with ease. bobpony.com
HUNTEx dedi: Hocam güvenilir bir link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Downloads - Bob Pony Download from our massive collection with ease. bobpony.com
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.862 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #5 Teru dedi: Downloads - Bob Pony Download from our massive collection with ease. bobpony.com Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı indirdikten sonra ne yapmam gerek? Direkt boş HDD'ye atsam sonra HDD olmayan kasaya bağlayıp kursam olur mu? Sanırım Rufus'la yazdırmam gerekecek. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2024
Teru dedi: Downloads - Bob Pony Download from our massive collection with ease. bobpony.com Genişletmek için tıkla... Bu dosyayı indirdikten sonra ne yapmam gerek? Direkt boş HDD'ye atsam sonra HDD olmayan kasaya bağlayıp kursam olur mu? Sanırım Rufus'la yazdırmam gerekecek.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.633 Makaleler 15 Çözümler 426 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Nisan 2024 #6 HUNTEx dedi: Bu dosyayı indirdikten sonra ne yapmam gerek? Direkt boş HDD'ye atsam sonra HDD olmayan kasaya bağlayıp kursam olur mu? Sanırım Rufus'la yazdırmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... Rufus'a yazdırıp flash bellek ile kuracaksınız. Evet. HDD'ye kurup sonra kasaya bağlasanız da çalışır.
HUNTEx dedi: Bu dosyayı indirdikten sonra ne yapmam gerek? Direkt boş HDD'ye atsam sonra HDD olmayan kasaya bağlayıp kursam olur mu? Sanırım Rufus'la yazdırmam gerekecek. Genişletmek için tıkla... Rufus'a yazdırıp flash bellek ile kuracaksınız. Evet. HDD'ye kurup sonra kasaya bağlasanız da çalışır.