Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.390 16 Temmuz 2023 #1 2019 LTSC surumunu kurdum. Gerekli programlari yukleyecegim ama Google veya Internet Explorer gibi uygulamalar bulunmuyor. Ne yapmaliyim?
2019 LTSC surumunu kurdum. Gerekli programlari yukleyecegim ama Google veya Internet Explorer gibi uygulamalar bulunmuyor. Ne yapmaliyim?
E exhausted Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2023 #2 İstediğiniz tarayıcının kurulum dosyasını telefona indirin. Telefonu bilgisayara bağlayıp indirdiğiniz dosyayı aktarın. Ardından kuruluma başlayabilirsiniz.
İstediğiniz tarayıcının kurulum dosyasını telefona indirin. Telefonu bilgisayara bağlayıp indirdiğiniz dosyayı aktarın. Ardından kuruluma başlayabilirsiniz.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.225 Makaleler 15 Çözümler 505 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Temmuz 2023 #3 Portable olarak Google kur. Başka PC'den portable olarak indir bu bilgisayara at çalıştır.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.390 16 Temmuz 2023 #4 exhausted dedi: İstediğiniz tarayıcının kurulum dosyasını telefona indirin. Telefonu bilgisayara bağlayıp indirdiğiniz dosyayı aktarın. Genişletmek için tıkla... cihazim iphone nasil yapacagim? Teru dedi: Portable olarak Google kur. Başka PC'den portable olarak indir bu bilgisayara at çalıştır. Genişletmek için tıkla... baska pc olsa hemen indirecegim ama maalesef Teru dedi: Portable olarak Google kur. Başka PC'den portable olarak indir bu bilgisayara at çalıştır. Genişletmek için tıkla... Hallettim efendim. Baska flash bellek taktim oradan bir dosyayi Explorer olarak açtım şu an Opera indiriyorum.
exhausted dedi: İstediğiniz tarayıcının kurulum dosyasını telefona indirin. Telefonu bilgisayara bağlayıp indirdiğiniz dosyayı aktarın. Genişletmek için tıkla... cihazim iphone nasil yapacagim? Teru dedi: Portable olarak Google kur. Başka PC'den portable olarak indir bu bilgisayara at çalıştır. Genişletmek için tıkla... baska pc olsa hemen indirecegim ama maalesef Teru dedi: Portable olarak Google kur. Başka PC'den portable olarak indir bu bilgisayara at çalıştır. Genişletmek için tıkla... Hallettim efendim. Baska flash bellek taktim oradan bir dosyayi Explorer olarak açtım şu an Opera indiriyorum.
E exhausted Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2023 #5 @Squu, şarj kablosu ile bağlayacaksın. Eğer girişler uyuşmuyorsa dönüştürücü falan alman lazım. iPhone’u ve bilgisayarınızı bir kabloyla bağlama iPhone’u şarj etme, içeriği eşzamanlama ve daha fazlası için iPhone’u Mac’e ya da Windows PC’ye doğrudan bağlayın. support.apple.com Bilgisayar daha mantıklı bu durumda, en kötü internet kafeleri kullan.
@Squu, şarj kablosu ile bağlayacaksın. Eğer girişler uyuşmuyorsa dönüştürücü falan alman lazım. iPhone’u ve bilgisayarınızı bir kabloyla bağlama iPhone’u şarj etme, içeriği eşzamanlama ve daha fazlası için iPhone’u Mac’e ya da Windows PC’ye doğrudan bağlayın. support.apple.com Bilgisayar daha mantıklı bu durumda, en kötü internet kafeleri kullan.