Windows 10 2025'te silinmeli mi?

qureniz

Centipat
Arkadaşlar Windows 10 2025 de desteği kesiliyor, bende Windows 11 geçesim çok yok ama şimdi geçsem ne gibi sorunlar var mesela? Bilgisayarım Windows 11'e yetiyor da.

O kadar tartışmaya açık bir soru ki...
Şanslıysan sorunu yok ama genel olarak düzeldi şuan bence.

10 11'den daha sade ve anlaşılır bence kesilmemeli.

@qureniz geçmenize gerek yok, güvenlik güncellemelerinin kesilmesi kullanılmasına engel değil bence. Hem bu forumda 2015 ve 2016 sürümlerini kullananlar bile var, bu durumda 22H2'yi kullanmanızda bir sakınca yok. En fazla bir bug çıkar onu da çözmezler.

11 şu an sorunsuz çalışıyor hocam herhangi bir sorun göremiyorum ben. Animasyonlar vs. hepsi düzeldi gayet akıcı bir biçimde çalışıyor.

Arkadaşlar Windows 10 2025 de desteği kesiliyor, bende Windows 11 geçesim çok yok ama şimdi geçsem ne gibi sorunlar var mesela? Bilgisayarım Windows 11'e yetiyor da.

Windows 12 bahanesiyle kaldırırlar Windows 10'u optimizenin içine ediyorlar resmen.

Anlıyorum hocam.

11 şu an sorunsuz çalışıyor hocam herhangi bir sorun göremiyorum ben. Animasyonlar vs. hepsi düzeldi gayet akıcı bir biçimde çalışıyor.

Pekiya FPS gibi bir düşüş olur mu?

Hala Windows 10 kullanan bir sürü insan var ben şahsen bu güncelleme meselesini uzatacaklarını düşünüyorum o zamana kadar Windows 11 biraz daha adama benzemeye başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…