Windows 10 20H2 03 (KB5001649) güncelleştirmeyi indir diyorum. %0'da duruyor ve sonra sanki tamamlanmış gibi gösteriyor. Fakat tekrar denetleye basınca aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum. 0x80070541 hatası.
Reset attım değişmedi. Nasıl çözebilirim sorunu?
İsteğe bağlı güncelleme geldi ama yüklenmiyor. İndirme yapmıyor. Hiç böyle sorun yaşamazdım. Genel bir sorun mu var? 2021-X64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 20H2 03 Toplu Güncelleştirmesi (KB5001649).
www.technopat.net
Konu açmadan önce aynı kategorideki son konuya baksanız keşke.
İsteğe bağlı güncelleme geldi ama yüklenmiyor. İndirme yapmıyor. Hiç böyle sorun yaşamazdım. Genel bir sorun mu var? 2021-X64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 20H2 03 Toplu Güncelleştirmesi (KB5001649).
www.technopat.net
Konu açmadan önce aynı kategorideki son konuya baksanız keşke.
Bende sıkıntısız yüklendi vermiş olduğum video linkinde manuel olarak yüklemeyi anlatıyor belki Microsoft'tan da kaynaklı olabilir düzeltirler bu durumda fazla uzun sürmez.
Bende sıkıntısız yüklendi vermiş olduğum video linkinde manuel olarak yüklemeyi anlatıyor belki Microsoft'tan da kaynaklı olabilir düzeltirler bu durumda fazla uzun sürmez.
Arkadaşlar an itibari ile düzeltme yapıyorum güncelleme sıkıntılı yayınlanmış bende de yüklenmemiş aynı uyarıyı veriyor düzelme olacaktır yakında diye tahmin ediyorum.