Windows 10 20H2 geçersem lisansım gider mi?

riseisback

Hectopat
Makaleler
1
Selam;

20H2 sürümüne geçmek istiyorum fakat Microsoft'un sitesindeki güncellemeyle yapamıyorum. O yüzden "Aracı Şimdi İndirin" diyerek indirip kuracağım. Tekrar kurulumdan sonra lisans kısmını atlasam lisansım gider mi?

( Not = W7'den 10'a geçerken lisan kısmını atladım ve 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. )

Hangi sürüme geçersen geç Pro ise Pro'yu değiştirme Home ise Home'u değiştirme yeter. Gerçi değiştirsende o kendi sürümüne günceller korkacak bir şey yok yani.

Hangi sürüme geçersen geç Pro ise Pro'yu değiştirme Home ise Home'u değiştirme yeter. Gerçi değiştirsende o kendi sürümüne günceller korkacak bir şey yok yani.
Hayır öyle değil. Ben W7 lisanslı kullanıyordum. W10'a geçerken araştırma yaptım, lisans kısmını atladım ve şuan lisanslı görünüyor. Sorum şu; ben şuan ki lisansı kopyalasam ya da not alsam lisans kısmına onu girsem ve ya lisans kısmını atlasam lisansım gider mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…