Yigidom Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 13 13 Aralık 2020 #1 Windows 10 20H2 güncellemesini yanlışlıkla indirdim. Kaldırıyorum ama güncellemeleri kontrol et deyince tekrar indirmeye çalışıyor. 20H2 indirmemesini nasıl sağlayabilirim?
Windows 10 20H2 güncellemesini yanlışlıkla indirdim. Kaldırıyorum ama güncellemeleri kontrol et deyince tekrar indirmeye çalışıyor. 20H2 indirmemesini nasıl sağlayabilirim?
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #2 Windows Güncelleştirmelerini veya sürücü güncelleştirmelerini gizleme Şuradan sorun gidericiyi indirip güncellemeyi gizlemeyi deneyin.
Windows Güncelleştirmelerini veya sürücü güncelleştirmelerini gizleme Şuradan sorun gidericiyi indirip güncellemeyi gizlemeyi deneyin.
Yigidom Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 13 14 Aralık 2020 #3 aegeanfisk dedi: Windows Güncelleştirmelerini veya sürücü güncelleştirmelerini gizleme Şuradan sorun gidericiyi indirip güncellemeyi gizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
aegeanfisk dedi: Windows Güncelleştirmelerini veya sürücü güncelleştirmelerini gizleme Şuradan sorun gidericiyi indirip güncellemeyi gizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
D dkusbazoglu Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #4 Yigidom dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sürümle alakalı bir sorun mu var? FreeDOS bir sistem satın aldım bugün yarın gelir, direk bu sürümü indirip kuracaktım?
Yigidom dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sürümle alakalı bir sorun mu var? FreeDOS bir sistem satın aldım bugün yarın gelir, direk bu sürümü indirip kuracaktım?
Yigidom Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 13 24 Aralık 2020 #5 dkusbazoglu dedi: Sürümle alakalı bir sorun mu var? FreeDOS bir sistem satın aldım bugün yarın gelir, direk bu sürümü indirip kuracaktım? Genişletmek için tıkla... Sürümle alakalı bir sorun yok, yanlışlıkla tercihe bağlı bir güncelleme yaptım. Silemedim Benim de FreeDOS sistemim vardı. YouTube'daki birkaç öğretici video ile yükledim endişe etmeyin.
dkusbazoglu dedi: Sürümle alakalı bir sorun mu var? FreeDOS bir sistem satın aldım bugün yarın gelir, direk bu sürümü indirip kuracaktım? Genişletmek için tıkla... Sürümle alakalı bir sorun yok, yanlışlıkla tercihe bağlı bir güncelleme yaptım. Silemedim Benim de FreeDOS sistemim vardı. YouTube'daki birkaç öğretici video ile yükledim endişe etmeyin.