Y Yunus Eser Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 74 Yer Burdur/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün güncelleştirmeleri denetliyeyim dedim ve 20H2 güncellemesini gördüm. Yükliyim dedim fakat yüklenmedi böyle bir hata verdi. Acaba bir çözümü var mıdır bunun?
Merhaba arkadaşlar. Bugün güncelleştirmeleri denetliyeyim dedim ve 20H2 güncellemesini gördüm. Yükliyim dedim fakat yüklenmedi böyle bir hata verdi. Acaba bir çözümü var mıdır bunun?
Çözüm Mr Cabbar 19 Mart 2021 Hocam buradan sürümünüze göre indirebilirsiniz. Bende buradan indirdim. Microsoft Update Catalog
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 19 Mart 2021 #2 Hocam buradan sürümünüze göre indirebilirsiniz. Bende buradan indirdim. Microsoft Update Catalog Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Y Yunus Eser Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 74 Yer Burdur/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 Mr Cabbar dedi: Hocam buradan sürümünüze göre indirebilirsiniz. Bende buradan indirdim. Microsoft Update Catalog Genişletmek için tıkla... Hocam uzun sürer mi? Artı 0 Eksi
Mr Cabbar dedi: Hocam buradan sürümünüze göre indirebilirsiniz. Bende buradan indirdim. Microsoft Update Catalog Genişletmek için tıkla... Hocam uzun sürer mi?
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 19 Mart 2021 #4 Yunus Eser dedi: Hocam uzun sürer mi? Genişletmek için tıkla... Biraz sürüyor. Yaklaşık 9-10 dk sürer. Fakat internet hızınıza göre değişir süre. Artı 0 Eksi
Yunus Eser dedi: Hocam uzun sürer mi? Genişletmek için tıkla... Biraz sürüyor. Yaklaşık 9-10 dk sürer. Fakat internet hızınıza göre değişir süre.
KS KS Y Yunus Eser Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 74 Yer Burdur/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 Mr Cabbar dedi: Biraz sürüyor. Yaklaşık 9-10 dk sürer. Genişletmek için tıkla... Tamam indiriyorum şu anda. Cevabınız için teşekkürler. Mr Cabbar dedi: Hocam buradan sürümünüze göre indirebilirsiniz. Bende buradan indirdim. Microsoft Update Catalog Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam işe yaradı. Son düzenleme: 19 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Mr Cabbar dedi: Biraz sürüyor. Yaklaşık 9-10 dk sürer. Genişletmek için tıkla... Tamam indiriyorum şu anda. Cevabınız için teşekkürler. Mr Cabbar dedi: Hocam buradan sürümünüze göre indirebilirsiniz. Bende buradan indirdim. Microsoft Update Catalog Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam işe yaradı.