Çözüldü Windows 10 20H2 ISO nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

563834

Centipat
20H2 ISO indirmek istiyorum. ISO indirici çalışmıyor. Türkçe 64 Bit Pro veya Home fark etmez.

Şuan attığınız sitede 1809 Turkish 64x buldum onu indiriyorum hocam 22H2 nin stabil olduğunu düşünmüyorum eski sürümleri daha performanslı bana kalırsa.

Şuan attığınız sitede 1809 Turkish 64x buldum onu indiriyorum hocam 22H2 nin stabil olduğunu düşünmüyorum eski sürümleri daha performanslı bana kalırsa.
1809'da baya eski bir sürüm ama, ayrıca 22h2 gayet stabil. Yine de sizin tercihiniz.
Not: bulduğunuz ISO'nun orijinal olmasına dikkat edin.
Windows 10 22H2 Türkçe Orijinal ISO Dosyası: Tıklayın

Windows 11 hakkında düşünceleriniz nedir hocam?

İndirmeyi sonlandırdım sizce Windows 11 mi Windows 10 mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 hakkında düşünceleriniz nedir hocam?

İndirmeyi sonlandırdım sizce Windows 11 mi Windows 10 mu?
Sistem özellikleriniz nedir?
Şuan Windows 10 kullanıyorum, gayet memnunum. Windows 11'e geçtiğim zamanlar sıkıntıları olduğu için Windows 10'a geri dönmüştüm.

Ryzen 5 3600 - 16 GB RAM - GT 730ekran kartı - NVM2 SSD.

Windows 10 22H2 kuruyorum o zaman hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
20H2 ISO indirmek istiyorum. ISO indirici çalışmıyor. Türkçe 64 Bit Pro veya Home fark etmez.
GitHub'da bir proje var. Google'a "Media Creation Tool GitHub" yazın, çıkar. Oradan indirin. Oradan eski sürümleri seçip indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…