YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #11 unlovedman dedi: Bilgisayarıma sağ tıkladım, özellikler dedim ve hayal kırıklığı yasadım. Sizde de oldu mu öyle? Genişletmek için tıkla... Neden. Ne oldu ki?
unlovedman dedi: Bilgisayarıma sağ tıkladım, özellikler dedim ve hayal kırıklığı yasadım. Sizde de oldu mu öyle? Genişletmek için tıkla... Neden. Ne oldu ki?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 27 Ekim 2020 #12 Çıktığı günden beri kullanıyorum tek bir sıkıntısını görmedim.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 27 Ekim 2020 #13 unlovedman dedi: Bilgisayarıma sağ tıkladım özellikler dedim ve hayal kırıklığı yasadım sizde de oldumu öyle. Genişletmek için tıkla... Ne hayal kırıklığı yükleyemediniz mi?
unlovedman dedi: Bilgisayarıma sağ tıkladım özellikler dedim ve hayal kırıklığı yasadım sizde de oldumu öyle. Genişletmek için tıkla... Ne hayal kırıklığı yükleyemediniz mi?
MesutYilmaz Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 149 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #14 unlovedman dedi: Bilgisayarıma sağ tıkladım özellikler dedim ve hayal kırıklığı yasadım sizde de oldumu öyle. Genişletmek için tıkla... Evet bende de oldu ama sonra fark ettim artık denetim masasından değil hakkında kısmındanda aynısını yapabiliyoruz.
unlovedman dedi: Bilgisayarıma sağ tıkladım özellikler dedim ve hayal kırıklığı yasadım sizde de oldumu öyle. Genişletmek için tıkla... Evet bende de oldu ama sonra fark ettim artık denetim masasından değil hakkında kısmındanda aynısını yapabiliyoruz.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 27 Ekim 2020 #15 MesutYilmaz dedi: Evet bende öle yaptım artık denetim masasından değil hakkında kısmındanda aynısını yapabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Heee denetim masasını diyorsunuz evet bende bayağı şaşırmıştım.
MesutYilmaz dedi: Evet bende öle yaptım artık denetim masasından değil hakkında kısmındanda aynısını yapabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Heee denetim masasını diyorsunuz evet bende bayağı şaşırmıştım.
MesutYilmaz Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 149 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2020 #16 Xtron dedi: Bugün mü geldi güncelleme. Genişletmek için tıkla... Yok ISO dosyası ile yüklenebiliyordu Windows Update'de bugün gördüm Windows Update'ye gelmiş.
Xtron dedi: Bugün mü geldi güncelleme. Genişletmek için tıkla... Yok ISO dosyası ile yüklenebiliyordu Windows Update'de bugün gördüm Windows Update'ye gelmiş.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 27 Ekim 2020 #17 m47 dedi: Heee denetim masasını diyorsunuz evet bende bayağı şaşırmıştım. Genişletmek için tıkla... Olayı anlamadım ne oldu. MesutYilmaz dedi: Yok ISO dosyası ile yüklenebiliyordu Windows Update'de bugün gördüm Windows Update'ye gelmiş. Genişletmek için tıkla... Dün ben saat 2'de baktım gelmemiştim şu an bilgisayar yanımda değil kaç gündür belirli araklıklarda bakıyordum belki bana da gelmiştir.
m47 dedi: Heee denetim masasını diyorsunuz evet bende bayağı şaşırmıştım. Genişletmek için tıkla... Olayı anlamadım ne oldu. MesutYilmaz dedi: Yok ISO dosyası ile yüklenebiliyordu Windows Update'de bugün gördüm Windows Update'ye gelmiş. Genişletmek için tıkla... Dün ben saat 2'de baktım gelmemiştim şu an bilgisayar yanımda değil kaç gündür belirli araklıklarda bakıyordum belki bana da gelmiştir.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 27 Ekim 2020 #18 Xtron dedi: Olayı anlamadım ne oldu. Genişletmek için tıkla... Şöyle bilgisayar özelliklerini eskiden denetim masası üzerinden görüyorduk ama 20H2 sürümünde Windows ayarlar kısmından görüyoruz.
Xtron dedi: Olayı anlamadım ne oldu. Genişletmek için tıkla... Şöyle bilgisayar özelliklerini eskiden denetim masası üzerinden görüyorduk ama 20H2 sürümünde Windows ayarlar kısmından görüyoruz.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 28 Ekim 2020 #19 Temiz kurulumla geçerseniz gayet stabil ve sorunsuz. Önceki sürümlerde var olan birçok sorun çözülmüş vaziyette.
Temiz kurulumla geçerseniz gayet stabil ve sorunsuz. Önceki sürümlerde var olan birçok sorun çözülmüş vaziyette.
3 353270 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 272 Çözümler 12 28 Ekim 2020 #20 Ekim'de gelecek dediler. Ekim bitti hala gelmedi güncelleme.